Etsimme järjestelmäasiantuntijaa Kuopioon - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Etsimme sinua, Savon kovin Service Desk -tyyppi!

Etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa osaksi loistavaa Service Desk -tiimiämme. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Helsingin ja Kuopion toimistoltamme käsin ja tietysti ajan henkeen sopivasti myös erilaisista etätyöpisteistä. Etsimme nyt uutta osaajaa Kuopion seudulle.

Service Desk on toimintamme ydin.

Service Desk on Tahdon ydin. Sen myötä olemme asiakkaidemme arjessa hyvin vahvasti kiinni varmistamassa, että perusasiat toimivat ja asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen. IT-tukemme varmistaa, että koneet toimii, netti toimii ja pelikaanit ei lentele turbiineihin. Hoidamme asioita pääasiassa puhelimessa ja sähköpostitse, mutta tarvittaessa pakkaamme työkalut reppuun ja lähdemme asiakkaan luokse hommiin. Service Deskimme ei ole ainoastaan ottamassa puheluita vastaan, vaan aidosti ratkaisee asiakkaiden ongelmia.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että puhumme asiakkaiden kanssa samaa kieltä ja palvelemme asenteella, jonka ansiosta meille on aina mukava soittaa. Palvelemme asiakasta siten, että hänelle ei tule tyhmä olo edes silloin, kun ongelma ratkeaa pistokkeen seinään laittamisella.

Hae paikkaa

Oltaisiinko me hyvä mätsi?

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa Microsoftin pilvipalveluiden tuntemusta
  • Kiinnostusta moderneja teknologioita kohtaan
  • Huippuluokan asiakaspalveluasennetta
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vähintään 3 vuoden kokemusta IT-tukitehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Pitkäaikaisen ja kehittymistä tukevan urapolun
  • Mahdollisuuden Microsoftin sertifiointeihin
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Monipuoliset edut
  • Rautaisen ammattitaidon omaavan tiimin tuen – et jää töissä yksin

Haluaisitko sinä olla uusi IT-ammattilaisemme?

Haku on auki 14.1.2022 asti. Lähetä hakemuksesi kuitenkin jo tänään, sillä paikka täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön!

Voit lähettää hakemuksen perinteisesti osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi. Voit myös hakea paikkaa alla olevan bottimme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-palvelupäällikkömme Markus Aalto (+358 40 486 0396, markus.aalto@tahtogroup.fi).

Hae paikkaa

Juttele tästä rekrybottimme Markuksen kanssa. Markus kyselee muutamia järkeviä kysymyksiä ja ohjaa hakemuksesi meillä oikeaan paikkaan. Kiitos!

Näin me onnistumme yhdessä:

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa. Meille on tärkeää, että asiakas on aina tietoinen missä mennään. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja halua kantaa vastuuta omasta työstäsi, mutta yksi arvoistamme on yhdessä tekeminen, joten ongelmatilanteissa ratkaisua etsitään yhdessä.

Arvostamme myös aktiivista otetta palveluidemme kehittämisen suhteen. Mikäli prosesseissa on kehittämisen varaa, toivomme, että kaikki työntekijämme pystyvät esittämään niihin parannusehdotuksia. Arvostamme myös kiinnostusta laitetilausprosesseja ja niiden kehittämistä kohtaan sekä osaamista palvelimiin ja yritysverkkoihin liittyen.