Järjestelmäasiantuntija Helsinkiin - Tahto Group

Liity mukaan Tahdon joukkoon.

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa
  • Helsinkiin.

Tehtävä pähkinänkuoressa

Etsimme Tahdolle uutta Järjestelmäasiantuntijaa Service Desk –tiimiimme PK-seudulle. Jos olet hakemamme tekijä, tunnet Service Deskin arjen hyvin ja tiedät suurin piirtein, millaisista tehtävistä tuleva työsi tulee koostumaan.

Mitäpä sitä muuta tässä kertomaan.

Vastaavia paikkoja on auki useita muitakin, joten miksi laittaisit hakemuksen meille?

Työ huipputeknologian parissa

Työskentelemme Microsoftin mielenkiintoisimpien teknologioiden parissa. Autamme asiakkaitamme menestymään alati digitalisoituvassa maailmassa ja Microsoftin pilviteknologiat ovat keskeinen osa heidän matkaansa.

Aidosti merkityksellinen työ

Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat työllistäjät, eli PK-yritykset ja järjestöt. Heidän menestymisensä ja hyvinvointinsa on yhteiskuntamme kannalta ensisijaisen tärkeää. Meillä työsi tulee olemaan äärimmäisen merkityksellistä.

Tyytyväiset huippuasiakkaat

Asiakastyytyväisyytemme on poikkeuksellisen korkealla tasolla. Olemme tehneet töitä PK-yritysten ja järjestöjen kanssa 10 vuotta. Olemme saaneet palvella pian lähes 200 asiakasta ja jatkuvista asiakkaista vain harvat ovat luopuneet meistä.

Vahva arvopohja

Elämme arvojamme todeksi meille tärkeiden ominaisuuksien kautta. Kiinnostumme asioista aidosti ja pyytämättä ja toimimme, opimme ja onnistumme yhdessä. Kohtaamme eteen tulevat asiat rohkeasti ja hoidamme oman osuutemme kokonaisuudesta pystyssä päin.

Olemme erinomaisia siinä, mitä teemme...

…mutta emme suinkaan täydellisiä. Siksi sinulla tulee olemaan loistava mahdollisuus kehittää toimintaamme omalla osaamisellasi ja kokemuksellasi.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi, sillä paikka täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Lasse Miettinen (+358 40 516 4717, lasse.miettinen@tahtogroup.fi). Jos Lasse ei vastaa, laita tekstaria tai jätä viesti vastaajaan, niin lupaamme, että hän soittaa takaisin.

Lähetä työhakemuksesi tästä