IT Advisor - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Haussa nyt Helsinkiin tai Kuopioon: IT Advisor auttamaan PK-yritysten ja järjestöjen digitalisaatiossa!

Tahdon kasvu on ollut vahvaa ja olemme rakentamassa skaalautuvuuden peruspilareita, jotta voimme vastata vahvaan kysyntään. Tavoitteenamme on vauhdittaa kasvuamme ja tarvitsemme mukaamme tekijöitä, jotka auttavat meitä tavoitteessamme. Tahdon aika on nyt.

Sananen meistä

Tarjoamme asiakkaillemme tukea ja näkemyksiä IT:n, digitalisaation ja liiketoimintalähtöisen IT:n kehityksen johtamisessa jatkuvina palveluina tai projektiluontoisesti. Teemme kokonaisarkkitehtuurikartoituksia, johdamme asiakkaidemme kehitysprojekteja, autamme tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvissä asioissa, kehitämme asiakkaidemme IT-infrastruktuuria kohti pilvipalveluita, moderneja ratkaisuja ja prosesseja, autamme alkuun tiedolla johtamisessa, konsultoimme erilaisissa hankintaprojekteissa ja sparraamme strategiatyössä. Olemme tärkeä tekijä asiakkaillemme. Autamme asiakastamme ymmärtämään digitalisaation mahdollisuuksia paremmin.

IT Advisorin roolissa pääset tekemään töitä sekä olemassa olevien, että uusien asiakkaiden kanssa. Johtamispalveluiden tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä keskenään sekä muiden Tahdon huippuasiantuntijoiden kanssa.

Muutama sana sinusta

Odotamme sinulta:

  • Näyttöjä liiketoimintalähtöisen IT:n johtamisesta
  • Kokemusta IT-infrastruktuurin pilveistämisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä
  • Tietoturvaosaamista
  • Kokonaisarkkitehtuurin hallintaa

Jos sinulla on lisäksi alla kuvattua osaamista, olet varmasti kova tekijä ja tulemme ehdottomasti tarvitsemaan sinua:

  • Kokemusta asiantuntijapalveluiden tuottamisesta
  • Kokemusta järjestelmä- ja palveluhankinnoista ja hankintaprosesseista
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Soveltuvaa IT-alan tutkintoa
  • Vähintään 5 vuoden työkokemusta IT-alalta

Onnistutaan yhdessä!

Jotta voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla, sinulla on tukenasi koko johtamispalveluiden tiimi sekä valmentavan johtamisen ideologia. Annamme sinulle tilaa ja vastuuta. Odotamme intohimoista suhtautumista työhösi ja asiakkaisiimme. Kun sinä kehityt, me kehitymme.

Olemme vahvasti päivitettyjen arvojemme ja uuden strategiamme näköinen yritys ja jokainen tahtolainen työskentelee ylpeästi niiden mukaisesti päivittäin. Toivomme siis, että pystyt samaistumaan arvoihimme.

Hae paikkaa

Haluaisitko sinä olla uusi johtamispalveluidemme asiantuntija? Juttele rekrybottimme kanssa ja jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun mahdollisesti yhteydessä jo hyvin pian! Lisätietoja tehtävästä ja Tahdosta voit kysyä Tuukalta numerosta 0400 822 091.

Laita hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön!