IT Advisor - Tahto Group

Murupolku-navigointi

IT Advisor

Löytyykö ansioluettelostasi nimikkeitä tietohallintojohtaja, IT-päällikkö, tietoturvapäällikkö, kokonaisarkkitehti tai vastaava? Jos löytyy, niin lue tämä ilmoitus tarkemmin. Meillä on sinulle hyviä uutisia ja mahdollisesti jopa uusi työpaikka.

Mitä me haemme?

Etsimme Tahdon johtamispalveluiden tiimiin uutta osaajaa kehittämään niin Tahdon asiakkaiden kuin Tahdon omaakin toimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme tukea ja näkemyksiä IT:n, digitalisaation ja liiketoimintalähtöisen IT:n kehityksen johtamisessa, sekä jatkuvina palveluina että projektiluontoisesti.  Pääset tekemään töitä yhdessä johtamispalveluiden tiimin ja Tahdon muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.

Teemme kokonaisarkkitehtuuri- ja tietoturvakartoituksia, johdamme asiakkaiden kehitysprojekteja, autamme tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvissä asioissa, kehitämme asiakkaidemme IT-infrastruktuuria kohti pilvipalveluita ja moderneja toimintamalleja, autamme alkuun tiedolla johtamisessa, konsultoimme erilaisissa hankintaprojekteissa ja sparraamme strategiatyössä. Olemme tärkeä kumppani asiakkaillemme. Autamme asiakastamme ymmärtämään paremmin digitalisaation mahdollisuuksia ja edellytyksiä.

Odotamme vahvaa näyttöä seuraavista:

 • Liiketoimintalähtöisen IT:n johtaminen
 • Kokemus organisaation IT:n kokonaisvaltaisesta kehittämisestä
 • Tietoturvan johtaminen ja kehittäminen
 • IT-kehittämisprojektien ja muutoksen johtaminen

Lisäksi jos sinulla on osaamista seuraavista, olet varmasti kova tekijä:

 • Kokonaisarkkitehtuurin hallinta ja kehittäminen
 • Asiantuntijapalveluiden tuottaminen
 • Tietojärjestelmä- ja palveluhankinnat
 • Suomen ja englannin kielen taito
 • Soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto
 • Vähintään viiden vuoden, mieluummin yli 10 vuoden työkokemus IT-alalta
 • Tiedonhallinnan kehittäminen

Arvostamme tulevan työsi kannalta merkityksellisiä sertifikaatteja. Esimerkkinä COBIT, CISM, CISA, CISSP, ITIL, Microsoft, IPMA®, PMP jne.

Oletko sinä oikea henkilö meille?

Odotamme sinulta omistautuneisuutta työtäsi ja asiakkaitamme kohtaan sekä erinomaisuutta omassa osaamisalueessasi. Saat tueksesi koko Tahdon joukkueen, jota ohjaa halu auttaa ja täydentää toisiamme sekä voittaa ja oppia yhtenä joukkueena. Toivomme, että näet rohkeasti mahdollisuuksia ympärilläsi ja omaat uteliaan luonteen uuden oppimiseen ja luomiseen. Kun sinä kehityt, me kehitymme.

Lisätiedot ja kysymykset: Kari Helenius, kari.helenius@tahtogroup.fi, puhelimitse tavoitettavissa numerosta 040 4101441 parhaiten ma 12.9 klo 12-15 ja ke 21.9 klo 12-16.

Hae paikkaa

Liity osaksi joukkuettamme! Helpoin tapa jättää hakemus on vastata muutamaan bottimme esittämään kysymykseen. Voit myös lähettää perinteisemmän työhakemuksen ja tarvittavat liitteet osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian; aloitamme haastattelut välittömästi ja palkkaamme sopivan henkilön heti, kun löydämme hänet.