Tukena digitalisaatiossa

Olemme kumppanisi yrityksesi tietohallinnon kehityksessä.
Tukena digitalisaatiossa

TUKENA DIGITALISAATIOSSA

Digihypessä voidaan tehdä paljon hyvää, mutta monissa asioissa voidaan mennä pieleenkin. Onnistunut digitalisaatio ja tietohallinnon johtaminen tarvitsevat laaja-alaista tietoa ja kokemusta, asennetta ja uudenlaista ajattelua.

 

Meillä on edelläkävijän näkemys ja vahva kokemus siitä, miten IT-ympäristön tulee tukea digitalisaation asettamia vaatimuksia.

Tietohallinnon asiantuntijapalvelut

TOIMINTA TUTUKSI

Autamme hahmottamaan liiketoimintaanne ja siihen liittyviä toimintamalleja sekä niiden kehityskohteita digitalisaation tai ihan perinteisen it:n näkökulmasta.

 

Meillä on laajasti kokemusta mm. taloushallinnon digitalisaatiosta, tiedonhallinnan kehittämisestä, verkkosivujen hankinnoista, lukuisten CRM-järjestelmien määrittelyistä sekä hankinnoista ja tietoliikennepalveluiden kilpailutuksista.

 

> Lue lisää IT- ja Digijohtamisen palveluistamme.

Tahto Laiteratkaisut

TUKEA HANKINTOIHIN – KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Tiedätkö, mitkä ovat tänä päivänä oikeat kustannukset yrityksessä käytössä oleville järjestelmille ja palveluille? Me tiedämme. Suosittelemme avaamaan tuloslaskelman ja ottamaan tilikartasta esille it-kulut.

 

Onko tilikartta rakennettu siten, että pystyt kertomaan, mistä eri osa-alueista it-budjettisi koostuu? Ideaalitilanteessa pystyt erottelemaan tukipalvelut, lisenssikustannukset, tietoliikenteen, ohjelmistovuokrat ja laitehankinnat toisistaan.

 

Tavoitteiden määrittelyn jälkeen avustamme halutessanne hankinnoissa laatimalla tarjouspyyntöasiakirjat, vastaamalla hankintaprojektin läpiviennistä ja olemalla tukena hankintaneuvotteluissa. Istumme samalla puolen pöytää, eli varmistamme, että sopimukset ovat oikein ja hankinnat vastaavat sopimuksia sekä ovat hinnoittelultaan kohtuulliset.

Koulutuspalvelut

HENKILÖSTÖ MUUTOKSEN TÄRKEIMMÄSSÄ ROOLISSA

Muutos lähtee henkilöstöstä. Tavoitteenamme on, että organisaationne henkilöstöllä on hyvä käsitys nykytilasta ja henkilöstö osallistetaan mukaan kehitykseen jo alkuvaiheessa. Tärkeintä on kouluttaa henkilöstö perusteellisesti ja varmistaa, että muutosten tuomat toimintamallit ovat arjessa mukana ja järjestelmiä osataan hyödyntää täysin.

 

> Lue lisää koulutuspalveluistamme!

Uusimmat arti­kkeli­mme

  • IT-tuki joka yllättää sinut positiivisesti.

    Haussa järjestelmäasiantuntija

    Tahto Group Oy on vuodesta 2010 lähtien tietotekniikan palvelualalla toiminut perheyritys. Olemme pk-yritysten ja järjestötoimijoiden IT-asioiden a...

  • Pilvipalvelut ja etätyön suosio asettavat vaatimuksia yrityksien käytössä oleville työvälineille. Me luomme teille joustavan työympäristön.

    Haemme IT-kehityspäällikköä

    Tahto Group Oy on vuodesta 2010 lähtien tietotekniikan palvelualalla toiminut perheyritys. Olemme pk-yritysten ja järjestötoimijoiden IT-asioiden a...