Toimiva ja ajantasalla oleva IT-infra on toimivan liiketoiminnan pohja. Me pidämme huolen, että IT-infrastruktuurisi on aina ajantasalla!

Töitä tarjolla tietotekniikkaympäristöjen asiantuntijalle!

Meillä on mukavia asiakkaita, jotka ovat meille tärkeitä. He tekevät kukin omilla toimialoillaan hyvää ja merkityksellistä työtä. He käyttävät kannettavia, älypuhelimia, Windows-palvelimia, Office 365 -palveluita, Azurea ja monenlaisia tietoverkkoja aina langattomista verkoista vaativiin yritysverkkoratkaisuihin.

Meidän tehtävänämme on varmistaa, että työvälineet toimivat ja niitä osataan hyödyntää. Vastaamme asiakkaidemme työpyyntöihin puhelimitse tai sähköpostilla. Välillä käymme asiakkaidemme luona ja toisinaan toimeksiannot hoituvat etänä. Vastaamme monenlaisten projektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä opastamme asiakkaitamme tekemään oikeanlaisia it-hankkeita. Usein pääsemme myös määrittelemään kehityksen suuntaa.

Tarjoamme työpaikkaa sinulle, joka ymmärrät näiden asioiden tärkeyden ja osaat tehdä itsenäisesti töitä yllämainittujen asioiden parissa.

Työpäiväsi tulee muodostumaan tämän hetkisen osaamisen perusteella ja tulevaisuuden suunnitelmiisi voimme tarjota monenlaisia polkuja. Tittelikin määräytyy sitten, kun kirjoitamme toimenkuvasi työsopimukseen.

Yrityksessämme on selkeä työnjako, mutta kantava asenteemme on se, että kaikki tekevät kaikkea. On päiviä, jolloin odotamme sinun käärivän hihat ja konttaavan asiakkaidemme pöytien alla etsimässä pölyistä adsl-purkkia. On päiviä, jolloin toivomme sinun suunnittelevan uuden käyttöönottoprojektin vaiheita. On päiviä, jolloin toivomme sinun ajavan ympäri pääkaupunkiseutua asiakkaillamme selvittämässä… noh joskus mitä ihmeellisimpiä tukipyyntöjä. On päiviä, jolloin toivomme sinun kehittävän itseäsi ja istuvan vaikkapa Azure AD koulutuksessa.

Tärkeintä meille on kuitenkin se, että näet pienen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet kasvaa ammattilaisena ja haluat ottaa osaa koko yrityksemme tulevaisuuden suuntaan. Haluamme, että olet valmis kehittämään itseäsi, ja meitä siinä samalla. Toimipisteemme sijaitsee Länsi-Pasilassa.

Niin ja ne faktat:

Aloitus: ensi viikolla tai ensi vuonna eli heti oikean henkilön löydyttyä

Kesto: toistaiseksi voimassa oleva

Aikaisempi työkokemus: mielellään sellaista alan kokemusta, mistä on saanut myös palkkaa

Palkka: kokemuksen mukaan

Ajokortti: vähintään B

Meistä lisää: www.tahtogroup.fi

Lähetä kuvaus itsestäsi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi Lasselle osoitteeseen lasse.miettinen@tahtogroup.fi. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit tavoitella Lassea numerosta 040 516 4717.