Töissä Tahdolla

Julkaisija:

“Olemme titteliin katsomatta samassa veneessä”, sanoo Tahdon Pasi Pajumäki, kun hän kertoo työstään ja arjestaan. Lue, minkälaista Pasin arki Tahdolla on!

Miksi Tahto?

Pasi aloitti Tahdolla maaliskuussa. Työpaikkaa hän innostui hakemaan työpaikkailmoituksen nähtyään, sillä mahdollisuus päästä osaksi pientä mutta kasvavaa IT-taloa houkutteli. Paikka varmistui kahden haastattelun jälkeen.

Tyypillinen työpäivä

“Tyypillinen työpäivä alkaa kahvikupillisella ja iloisilla hyvän huomenen toivotuksilla”, Pasi kertoo. Hän on osa Service Desk -tiimiämme ja ratkoo asiakkaiden IT-ongelmia pääsääntöisesti puhelimitse. Sen lisäksi Pasi tekee ns. ajokeikkoja eli onsite-tukea ja hoitaa asiakaskäyntejä aina tarpeen mukaan. Päivän aikataulu ja asiakaskäyntien suunnittelu hoituu yhdessä muun tiimin kanssa. Laukku täynnä varusteita Pasi navigoi kohti asiakkaiden toimitiloja. “Asiakkaat ottavat meidät aina hyvin vastaan”, hän sanoo. Asiakaskäynnit ovat selvästi Pasin alaa, sillä hän on saanut hyvää palautetta iloisesta ja palvelualttiista olemuksestaan.

“Aamulla on kiva lähteä töihin.”

Ensimmäiset kuukaudet uudessa työssä ovat sujuneet mukavasti. Pasi kertoo: “Tahdolla työskentely on erittäin mukavaa. Aamulla on mukava lähteä töihin ja yleinen työilmapiiri sekä kollegat saavat työn tuntumaan kevyeltä ja mukavalta. Iloisten yhteisten asioiden käsittely sekä huumori kuuluvat päiviimme, jolloin aika menee kuin siivillä.”

“Jokaisella meistä on tärkeä oma tehtävänsä ja paikkansa, mutta olemme vahva tiimi, joka tekee yhteistyötä yli rajojen. Autamme toisiamme mielellämme, kehitämme prosesseja ja palveluitamme yhdessä, ideoimme uutta, pidämme huolta toistemme jaksamisesta ja välitämme aidosti. Aina välillä meillä on myös toimistolla koira vierailemassa piristämässä päiväämme. Ensimmäisiä asioita, joita Tahdolla aloittaessani huomasin, on pieniin asioihin panostaminen työhyvinvoinnissa ja työhyvinvoinnin tärkeys yhteisössä”, hän jatkaa.

Yhteiseen arkeen panostetaan. “Vähän väliä yllätämme toisemme tuomalla yhteisiä herkkuja jakoon, tittelistä huolimatta työkavereiden tervehtiminen ja hyvästely päivittäin, hyvät työvälineet, jokainen tulee kuulluksi ja kaikkien kehitysehdotukset huomioidaan. Muistan myös miten esim. naistenpäivänä toimiston naisia muistettiin ruusuin ja koko porukalle tarjoiltiin jäätelöä. Meillä on paljon yhteisiä kahvihetkiä, joissa yrityksen asioista puhutaan avoimesti ja suoraan, sekä ideoitaan uusia asioita ja kehitetään hyvinvointia”, Pasi sanoo.

Mikä on parasta?

Pasi on aina pitänyt asiakaspalvelusta IT-alalla. Tahdolla hän pitää erityisesti yrityksen arvoista ja palvelun laadusta. “Tuntuu hyvältä tuottaa palveluita ja olla mukana tekemässä hyvää, sillä monet asiakkaamme toimivat hyvän asian puolesta. Tiivistetysti saan olla oma itseni ja minusta tuntuu, että olen osa suurempaa ja voin hyvin työssäni”, Pasi summaa.

 

Liity Pasin ja muiden tahtolaisten porukkaan! Lue lisää Tahdolla työskentelystä ja hae avoimia paikkoja!

 

#tahtolaiset