Tietohallinnon asiantuntijapalvelut ja IT-konsultointi

Oikein järjestettynä tietohallinto ja IT-asiat voivat olla yrityksenne kasvun mahdollistaja. Haluamme löytää toimintaa hyvin palvelevia IT-ratkaisuja ja kehittää toimintamalleja, joiden tavoitteena on tuoda lisäarvoa kaikille sidosryhmillenne. Hyvin hoidetut ATK-asiat ovat tuottavan työpäivän edellytys.

Tietohallinnon asiantuntijapalvelut helposti ja luotettavasti

Mitä digitalisaatio tarkoittaa käytännössä? Miten ICT-Strategiat ja liiketoiminta liittyvät siihen?

Kysy lisää

IT asiantuntija palveluksessanne!

Me olemme keskustelukumppani, ideoija, suunnannäyttäjä ja mittaaja, kun asia koskee tietohallintoa. Lisäksi kerromme mitä digitalisaatio oikeasti tarkoittaa.

Olemme tietohallinnon asiantuntijoita vuosien kokemuksella, joten ota neuvostamme vaari organisaatiosi digiloikassa – se kannattaa aloittaa yksi askel kerrallaan. Me näytämme suunnan! IT-konsulttimme antaa tukea näissä askelissa, jotta matka olisi mahdollisimman kivuton ja vaivaton.

Olemme kuin oma IT-päällikkönne!

Kysy lisää
Tietohallinto - Liiketoiminta - Digitalisaatio

Me Tahto Groupissa olemme kuin oma IT-osastonne. Asiakaspalvelumme vastaa yhdestä numerosta ja palvelua saat heti. Autamme etänä, tulemme paikalle ja vastaamme, että ongelmat ja toimeksiannot tulevat ratkaistua laadukkaasti. Me rakastamme tyytyväisiä asiakkaita!

tietohallinnonkonsultointi

Me erotumme joukosta

Tahto Groupin asiantuntijat osallistuvat aktiivisesti organisaation toiminnan ja muutosten vaatimien tietotekniikkaratkaisujen löytämiseen ja kehittämiseen. Voitte pyytää meiltä yksittäisen IT-kartoituksen, IT-järjestelmän hankintaprosessin vetovastuun tai voimme toimia kumppaninanne ICT-strategioissa ja digitalisaatiossa.

Kysy lisää

Palveluksessanne vaikka heti

010 320 7780

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *