Tiedonhallinta

Tiedostot tallessa ja saatavilla silloin kun tarvitset niitä. Toimiva versionhallinta pitää huolen, että käsissäsi on aina viimeisin file. Me huolehdimme järkevästä tiedonhallinnan toteutuksesta.

tiedonhallinta

”Meillä useampi henkilö saattaa työstää samaa dokumenttia. Miten varmistan, että asiakkaalle lähtee aina oikea versio?”

 

Arkipäiväisiä asioita, mutta ah niin hankalia hallita – vai onko? Oletko kärsinyt unettomista öistä asiakkaalle lähetetyn väärän dokumentin takia? Pysyvätkö prosessikuvaukset ja koulutusmateriaalit ajan tasalla? Me varmistamme, että asiat toimivat ja koulutamme organisaatiostasi tiedonhallinnan tähtiä.

Kysy lisää

Toimiva tiedonhallinta pitää tiedostosi turvassa

 

Tietokone pimahti! Valuikohan tuntien työ hukkaan, sillä unohdit ehkä tallentaa? Varmasti tuttu skenaario kenelle vain. Tiedonhallintaratkaisumme avulla varmistat, että näin ei enää käy. Mikään ei nimittäin ole hermoja raastavampaa kuin aloittaa alusta.

Oikein toteutettu tiedonhallinta mahdollistaa myös sen, että kuka tahansa työntekijöistäsi voi jatkaa toisen tekemää dokumenttia ilman sähköpostittelua ja huolta onko käsissä viimeisin versio.

Kysy lisää
tiedonhallintaratkaisut-2

Tahto Groupin ratkaisut pohjaavat suosittuun Microsoft Office 365 -tuoteperheeseen. Me varmistamme, että datasi on ehyttä, suojattua ja aina saatavilla, missä ikinä oletkaan.

Turvaa selustasi ja anna meidän huolehtia yrityksesi arvokkaasta datasta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *