Tarinamme

Tahtomme on, että Suomen yritykset ja järjestöt pysyvät elinvoimaisina, kilpailukykyisinä ja hyvinvoivina.

Valontuojasta majakaksi

Tarinamme alkoi yhden miehen halusta auttaa asiakkaitaan ottamaan oikeita ​askeleita usein monimutkaisessa IT-maailmassa. Toimitusjohtaja Lasse Miettinen toimi konsulttina PK-yritys- ja järjestökentässä ja auttoi asiakkaittaan IT-palveluiden hankinnassa. Vuosien kuluessa Lasse huomasi, että palveluntarjoajissa on varsin vähän moderneja, sopivan kokoisia toimijoita, joille asiakasorganisaation ja sen työntekijöiden hyvinvointi olisi oikeasti tärkeää. Tahto sai alkunsa tästä havainnosta. Vaikka Tahdon rooli palveluiden tuottajana on kasvanut yksittäisten projektien tekemisestä kokonaispalveluiden tuottajaksi, yksi asia on pysynyt kaiken keskiössä:

Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan heidän työssään.

Tyytyväinen asiakas on tahdon asia

Yksi olemassaolomme tarkoituksista on pitää huoli siitä, että tarjoamme asiakkaillemme kaiken mahdollisen tuen jokaisessa tilanteessa, jotta asiakas pystyy jatkamaan toimintaansa ja pysyy elinvoimaisena. Kohtaamme asiakkaamme ihmisinä ja meillä on oikea ja aito auttamisen halu. Olemme aktiivinen kumppani ja haluamme näkyä asiakkaidemme arjessa. Teemme työtä yhteisen tulevaisuuden eteen, ja kannamme vastuumme vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että me tarjoamme heille työn tekemisen tulevaisuuden jo tänään, eikä heidän tarvitse huolehtia siitä, että pitäisimme kynsin ja hampain kiinni vanhasta teknologiasta katteitamme suojellaksemme.

Me loistamme, kun asiakkaamme loistavat. 

Kilpailuetua 100% moderneilla teknologioilla

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden. Huolehdimme ihmisistä ja teknologioista, viemme läpi työn tekemisen muutoksen ja autamme asiakkaitamme liiketoimintojen digitalisoinnissa. Olemme kumppani, joka hoitaa kaikki moderniin tietotyöhön vaadittavat elementit. Palvelumallimme ansiosta asiakkaamme säästävät rahaa, aikaa ja hermojaan. Käyttämämme teknologiat ovat 100% moderneja, eikä meillä ole eilispäivän teknologioiden painolastia harteillamme. Tämän vuoksi voimme toimia asiakkaidemme suuntaan täysin avoimin kortein.​

Työtä tehdään jatkossa milloin ja missä tahansa. Nykyinen 8-16 -mallin ajattelu on siirtymässä historiaan uusien, ketterämpien työtapojen edestä. Maailman muuttuessa yhä digitaalisempaan ja rajattomampaan suuntaan, myös työyhteisöjen on kehityttävä ja omaksuttava uudet työtavat osaksi työkulttuuriaan.

Haluamme varmistaa, että voit tehdä työsi myös tulevaisuudessa työkaluilla, jotka eivät olleet olemassa ennen työntekijöittesi syntymää.

Tosissaan muttei vakavasti

Olemme saaneet kehuja, että meidän kanssamme on kiva tehdä töitä. Ilmapiiri toimistoillamme onkin rento ja hyvä fiilis lähes käsinkosketeltavaa. Ei siis ihme, jos sama syke välittyy myös asiakkaillemme. Lupaukset pidetään ja hommat hoidetaan, mutta sopivasti pilke silmäkulmassa. Savolainen lupsakkuus kohtaa ruuhka-Suomen tehokkuuden muodostaen reseptin, josta ei voi pukata muuta kun priimaa..

Naurattele ja suat kaverija, ärvötä nuama rutussa niin saat ryppyjä.