Mia Immovaara - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Mia Immovaara

Mia on Microsoft 365 -palveluiden ammattilainen, joka on työskennellyt niiden parissa useamman vuoden ja tehnyt myös opinnäytetyön aiheeseen liittyen.

Itseä kuvaava lause: Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua. -Bj Gallagher

Vastuualueet: Modernin työn tiimissä Microsoft 365-asiantuntijan roolissa toimiminen. M365-työkalujen modernintyön suunnittelu ja erilaiset koulutukset asiakkaille.

Vahvuudet: Sosiaalisuus, positiivisuus, nopea oppiminen ja itsensä jatkuva kehittäminen/haastaminen.

Intohimot työn ulkopuolella: Hullu koiranainen kuvaa vapaa-aikaa hyvin. Eli vapaa-ajan täyttää sujuvasti australiankarjakoiran kanssa eri koiralajien harrastaminen. Satunnaisen epäsäännöllisesti pelailen myös jääkiekkoa ja ringetteä harrastusmielessä. Matkustelu ja uusiin paikkoihin tutustuminen on myös lähellä sydäntä.

050 373 0203

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

12.7.2022 Moderni työ

Tehdään osaamisen kehittämisestä vaivatonta – yhdessä!

Pilvipalvelut, kuten Microsoft 365 -kokonaisuuteen kuuluvat Teams ja SharePoint, saavat jatkuvasti uusia ominaisuuksia, halusivatpa käyttäjät sitä tai eivät. Jotta kynnys hyödyntää jatkuvasti kehittyviä teknologioita pienenee, työntekijöiden säännöllinen osaamisen kehittäminen on tärkeää. Uudistimme tapaamme kouluttaa Microsoft 365 -palveluita, jotta osaamisen hallinta tehostuu entisestään.

Lue kirjoitus