Valitse oikea IT-kumppani: Miksi Tahto? - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Miksi valitsisitte Tahdon IT-kumppaniksenne?

Tahdon tapa tehdä asioita eroaa perinteisen IT-kumppanin tavasta. Haluamme aidosti varmistaa, että asiakkaamme toiminta pysyy kannattavana, henkilöstö tyytyväisenä ja arki sujuvana.

Tapamme tehdä töitä pohjautuu empatiaan, syvään asiakasymmärrykseen ja rautaiseen ammattitaitoon.

Huipputeknologioita ihmisiltä ihmisille

100% Microsoftin pilvipalveluita

Työskentele tietoturvallisesti missä tahansa, milloin tahansa, miltä laitteelta tahansa. Voit skaalata käytössä olevia palveluita liiketoimintasi kehittyessä ylös- tai alaspäin. Huippuluokan IT-ympäristön palvelut pysyvät ajan tasalla automaattisesti.

IT:tä asiakkaan eikä IT:n ehdoilla

Emme tee IT:tä jäykästi jonkin tietyn viitekehyksen määrittelemän mallin mukaisesti, vaan aidosti asiakaslähtöisesti. Mukaudumme ja muutumme ketterästi vastamaan asiakkaan liiketoiminnan ja ympäröivän maailman vaatimuksia.

Tahto ❤ asiakkaamme

Edellinen NPS-mittauksemme osoitti, että asiakkaamme todella pitävät meistä sen tuloksen ollessa 70. Parempi osoitus tästä on kuitenkin se, että koko toimintahistoriamme aikana meiltä on irtisanoutunut ainoastaan muutama asiakkuus.

Näin helppoa asiakkuuden aloittaminen on

Asiakkuuden aloittamisen ei tarvitse olla hankalaa. Ollaan yhteydessä, tutustutaan ja katsotaan, millainen yhteistyö sopii parhaiten!

Näin asiakkaaksi

Tukea ammattitaidolla

Jatkuvasti kehittyvä henkilöstö

Haluamme jatkuvasti kehittää asiantuntijoidemme osaamista ja tarjota heille kasvun mahdollisuuksia. Henkilöstömme lukuisat sertifikaatit ovatkin oiva osoitus ammattitaidostamme, ja se tekee meistä Microsoftin Gold-tason kumppanin.

Nopeat ratkaisuajat

Vuonna 2019 ratkaisimme yli 6000 työpyyntöä, joista lähes puolet ratkaistiin alle 15 minuutissa. Jos mukaan otetaan vielä alle puolessa tunnissa ratkaistut työpyynnöt, tuo luku on 70%.

Perinteitä kunnioittaen

Olemme 100% Microsoftin pilvipalveluita tarjoava kumppani, mutta huolehdimme myös perinteisemmistä ympäristöistä. Ylläpidämme esimerkiksi nykyisiä palvelimiasi tai siirrämme ne pilveen; teemme suunnitelman juuri sinun tarpeesi huomioiden.

Tutustu IT-tukipalveluihimme

Olemme aidosti asiakkaan puolella

Mielestämme perus-IT:n pitää olla kuin seinästä tuleva sähkö tai hanasta tuleva vesi – sen pitää toimia, vaikkei sen toimintaa ihan täysin ymmärtäisikään. Olemme olemassa siksi, että asiakkaammekin pystyvät keskittymään mieluummin toimintansa kehittämiseen kuin perus-IT:n hallintaan.

Riippumaton laitetoimittaja

Koska emme ole sitoutunut sopimuksella mihinkään tiettyyn toimittajaan, pystymme aidosti tuomaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset laitteet ja ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa mitoitettuna.

Kyky optimoida IT-ympäristön kustannuksia

Voimme laskea asiakkaidemme IT-palveluiden kokonaiskustannuksia jopa 30-50% vuodessa pilvipalveluiden avulla sekä optimoida kustannuksia kehitykseen vanhentuvan IT-infrastruktuurin sijasta.

Puolueeton muutosjohtamisen kumppani IT:n, digin ja liiketoiminnan keskellä

Toimimme proaktiivisesti perinteisen reaktiivisuuden sijaan. Kattavan raportointimme ja joustavan mallimme avulla toimimme aktiivisena kumppanina sen sijaan, että auttaisimme vain pyydettäessä.

Tutustu IT-johtamispalveluihimme

Olemme kokoisesi kumppani

Olemme saaneet palautetta siitä, että hallitsemme asiakasorganisaatioon liittyviä tietoja, ongelmia ja kokonaiskuvaa paremmin kuin asiakkaiden oma henkilöstö. Olemme käytännössä osa organisaatiotasi ja teemme omalla panoksellamme muiden organisaation osien elämästä helpompaa.

Vahva tuntemus järjestö- ja PK-kentästä

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus järjestöjen ja PK-yritysten auttamisesta. Tunnemme molempien pelikenttien lainalaisuudet ja parhaat käytännöt.

Asiakkaan tarpeeseen mukautuminen

IT-kumppanuudessa ei ole läheskään aina koko IT:n ulkoistuksesta, vaan me mukaudumme asiakkaan tarpeeseen. Täytämme asiakkaan organisaatiossa olevat IT-tarpeet ja tuemme jo talossa mahdollisesti olevaa IT-osaamista.

Mukautuvat palvelumallit

Meillä ei ole määräaikaisia sopimuksia ja haluamme varmistaa, että käytössä oleva sopimusmalli on asiakkaan tilanteeseen juuri sopiva. Emme halua, että asiakkaamme joutuvat maksamaan turhasta.

Lasse Miettinen

Toimitusjohtaja

040 516 4717

lasse.miettinen@tahtogroup.fi

Etkö ole vielä vakuuttunut?

Jos haluat kuulla lisää Tahdosta, tahtolaisista ja palveluistamme, autamme sinua mielellämme!

Ota yhteyttä