Tahto Groupin jengi

YHTEISTYÖ. MERKITYKSELLISYYS. HYVÄ IT-ARKI. 

 

Tahto Group Oy on vuodesta 2010 asti tietotekniikan palvelualalla toiminut suomalainen perheyritys. Toimitusjohtajamme ja yrityksen perustaja, Lasse, on IT-alan konkari. Tahto Group on luonnollinen jatke ja aatteellinen koti Lassen tavalle tehdä töitä: yhdistelmälle positiivista energisyyttä, asiakaspalvelumentaliteettia ja väsymätöntä tahtoa tehdä asioita paremmin. Lasse pyöritti Tahto Groupia ensin yksin, mutta vuosien aikana Tahto Groupin henkilöstö on kasvanut: ensin mukaan yritystoimintaan liittyi Lassen vaimo Sanni-Kaisa ja sittemmin iloinen joukkomme on kasvanut tasaiseen tahtiin.

 

Olemme joukko ammattitaitoisia ja innokkaita IT-alan moniosaajia. Omaamme monipuolisesti kokemusta järjestöjen ja pk-yritysten tietohallinnon kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja organisoinnista. Haluamme olla aktiivinen osa asiakkaidemme arkea sekä innovatiivinen ja vastuullinen IT-alan toimija yhteiskunnassamme.

 

Suhtaudumme intohimoisesti asiakkaidemme arjen parantamiseen ja asioiden kehittämiseen. Sama asenne näkyy myös omassa arjessamme ja työotteemme on vahvasti eteenpäin katsova. Kaiken perustana on ajatus siitä, että toimintamme on oltava organisaatiolähtöistä, ihmisläheistä, holistista sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti suunniteltua. Yhteistyö on toimintamme katalyytti: yhdessä päihitämme haasteet ja viemme asioita jatkuvasti eteenpäin.

Tahto Group lyhyesti:

  • Liikevaihdon kasvu tasaista ja tuloksekasta
  • Hyvä luottoluokitus
  • 10 asiantuntijaa valmiina auttamaan
  • Yli 10 suoritettua MS sertifikaattia
  • Suurin kokonaisulkoistusasiakas 200 henkilöä, pienin 5 henkilöä
  • Hoidamme kuukausittain noin 500 tukipyyntöä
  • Lähes 50 kokonaisvaltaista Office 365 käyttöönottoa
  • Yli 20 puhtaasti AzureAD –pohjaisesti hallittua yritysympäristöä
  • Yli 30 toteutettua ja tuettua Sharepoint-sivustoa

Meistä sanottua:

Me olemme Tahto Group

Tahto Group LasseLasse Miettinen

Lasse

Toimitusjohtaja

lasse.miettinen (at) tahtogroup.fi

+358 40 516 4717

 

Tahto Groupin perustaja. Lennokkaasti ja isosti ajatteleva toimarimme rakastaa haasteita ja keskustelee intohimoisesti it-alan epäkohdista. Lasse haaveilee uusista projekteista ja Madeiran-matkoista.
Sanni-Kaisa MiettinenSanni-Kaisa Miettinen

Sanni-Kaisa

Projektipäällikkö

sanni-kaisa.miettinen (at) tahtogroup.fi

+358 40 722 7332

 

Ekonomi, jonka käsissä taipuu Sharepoint ja tuloslaskelmat. Kuorossa laulava Sanni antaa harrastuksen kuulua pyynnöistä huolimatta myös toimistolla. Sanni haaveilee punaisesta mökistä ja perunamaasta.
Tahto Group Jere VirtaJere Virta

Jere

Teknologiajohtaja

jere.virta (at) tahtogroup.fi

+358 50 400 4111

 

Ekspertti vailla vertaa. Jeren konehuoneesta löytyy mm. MCSA Office 365 sertifiointi ja 4 lasta. Jere haaveilee ajasta käydä kerran vuodessa maistamassa uutuusoluita Kaislassa.
Sampo TylliläSampo Tyllilä

Sampo

Palvelupäällikkö

sampo.tyllila (ät) tahtogroup.fi

+358 41 507 8200

Matti

Järjestelmäasiantuntija

matti.sumulehto(ät)tahtogroup.fi

+ 358 50 438 6038

Sinun paikkasi?

Hyvä tyyppi