Tahdon porukka vahvistuu

Julkaisija:

Elokuun alussa meillä aloitti asiakkuusjohtajana Sami Rantalainen, joka tulee lempeällä mutta varmalla otteella varmistamaan, että asiakaskokemus rokkaa meillä jatkossakin. Toinen huippulisä tiimiimme on pilviarkkitehti Mats Perus, jonka vankasta pilviosaamisesta asiakkaamme pääsevät nauttimaan välittömästi.

 

 

 

Sydän ja järki sanoivat “Tahdon”!

 

Sami Rantalainen aloitti Tahdolla elokuun alussa asiakkuusjohtajana. Hän tunsi Tahdon ennestään ja ihastui Tahdon tapaan toimia. Kun työtehtävien vaihtaminen tuli ajankohtaiseksi, yrityksen arvomaailma teki Tahdosta puoleensavetävän vaihtoehdon.

Sami on tehnyt vuosien ajan monipuolisesti erilaisia IT-alan tehtäviä niin ohjelmoinnin ja Help Deskin kuin myynnin ja asiakkuuksien johtamisen sekä palvelujohtamisen parissa. Viiden vuoden ajan hän työskenteli Saksassa asiakkuuksista, asiakaspalvelusta sekä muutamista tiimeistä vastaten. Viimeisin työtehtävä ennen Tahdolle siirtymistä oli Baswarella Global Business Advisor –roolissa globaalien rahoituspalveluiden parissa.

“Asiakkuusjohtajana vastaan Tahdolla siitä, että meillä on jatkossakin erittäin tyytyväisiä asiakkaita, joille pystymme toimimaan aidosti kumppanina perinteisen IT-palvelutoimittajan sijaan. Henkilökohtainen tavoitteeni on varmistaa erinomainen asiakaskokemus joka kerta asiakkaan toimiessa Tahdon kanssa”, Sami sanoo.

“Uskon todella vahvasti Tahdon tulevaisuuteen ja siihen, että edessä on aivan erityinen ja hieno matka, sekä yritykselle että itselle henkilökohtaisesti. Tahdon tavassa toimia sekä sisäisesti että erityisesti asiakkaiden suuntaan on jotain poikkeuksellista ja parhaimmassa tapauksessa voimme onnistua jopa muokkaamaan osaltamme koko IT-toimialaa. Ja jos emme, niin ainakin muutamme yksittäisten asiakkaiden käsityksen ja kokemuksen IT-palveluista”, hän lisää.

Syksyä Sami odottaa suurella innolla ja mielenkiinnolla: “Pää on täynnä ideoita, mieli on avoin uuden oppimiselle ja sydän pamppailee jännityksestä päästä tositoimiin asiakkaiden kanssa”.

 

 

Innolla uusia projekteja odotellen!

 

Pilviarkkitehti, Mats Perus, aloitti myös Tahdolla elokuun alussa. Hän kiinnostui Tahdosta, kun Matsin entinen kollega ja nykyinen tahtolainen, Juha, kertoi että Tahdolla olisi paljon mielenkiintoisia projekteja tarjolla.

Mats on todellinen IT-alan konkari, joka on tehnyt monipuolisia töitä alalla jo vuodesta 1997.

Vuosien varrella kokemusta on ehtinyt kertyä mm. Service Deskistä sekä erilaisista verkko- ja palvelinratkaisujen rakentamisesta. Myös Microsoftin sertifikaatteja löytyy kassillisen verran. Mats on todella arvokas lisä taitopalettiimme ja asiakkaamme pääsevätkin nauttimaan Matsin vankasta pilviosaamisesta välittömästi.

 

 

Me tahtolaiset olemme aivan yhtä innoissamme porukkamme uusista jäsenistä. Lämpimästi tervetuloa Sami ja Mats! Yhdessä viemme Tahtoa eteenpäin ja aina vain uudelle tasolle.

 

Haluatko sinä mukaan huipputiimiimme? Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihin täällä.