Sales Consultant

Avoin työpaikka: Sales Consultant

Tahto muodostuu joukosta ammattilaisia, jotka suhtautuvat intohimoisesti asiakkaan auttamiseen ja sitähän myyntikin parhaimmillaan on – asiakkaan auttamista.

IT-markkinoilla on iso Tahdon näköinen ja kokoinen aukko. Jotta pystymme auttamaan asiakkaita entistä laajemmalla rintamalla, haemme joukkoomme myyntiin intohimoisesti suhtautuvaa, Tahdon näköistä tekijää!

Haemme myyntiin intohimoisesti suhtautuvaa uran alkuvaiheessa olevaa huomisen supertähteä, jolla on tahtotila kasvaa Tahdon kasvun mukana vastuullisiin tehtäviin. Rooli keskittyy alkuvaiheessa uusasiakashankintaan ja olet vastuussa ensikontaktista sopimuksen allekirjoitukseen saakka. Tulet tekemään töitä tarkkaan valittujen markkinoinnin ja myynnin teknologioiden sekä selkeän myynnin pelikirjan mukaan. Tukenasi on myös laaja joukko asiantuntijoita, jotka osallistuvat ratkaisuiden muotoiluun kanssasi sekä rautainen kasvutiimi, joka tarjoaa työhösi tukea mm. markkinoinnin sisällöillä.

Aiempi kokemus IT-alalta ja pilviteknologioiden parissa työskentelystä on plussaa, mutta se ei ole ehdoton edellytys työssä onnistumiselle. Ehdotonta on kuitenkin se, että valitulla henkilöllä on intohimoa moderneja teknologioita kohtaan sekä kyky, että halu oppia niistä lisää. Teknologiakiinnostus saattaa näyttäytyä esimerkiksi harrastuneisuuden tai koulutustaustan myötä.

Toivomme, että omaat luontaista johtajuutta. Tämä näkyy siinä, että pystyt voittamaan ihmisiä puolellesi ja saat ihmiset innostumaan uusista asioista. Sinulla tulee olemaan suuri vastuu myyntikulttuurin rakentamisesta Tahdolla päivästä yksi alkaen. Työn alkuvaiheessa sinulla on vastuu itsestäsi ja ihannetilanteessa sinulla on halu kasvaa myynnin esimies -ja johtotehtäviin Tahdon kasvun mukana.

Odotamme sinulta:

 • Kaupallista/teknistä korkeakoulututkintoa
 • Intohimoa B2B-myyntityötä ja kasvua kohtaan
 • Vahvaa ymmärrystä liiketoiminnasta ja kykyä neuvotella C-tason päättäjien kanssa
 • Luontaista tunneälyä ja kykyä kohdata ihmisiä
 • Microsoftin pilvipalveluiden tuntemusta ja kiinnostusta moderneita teknologioita kohtaan
 • Suomen ja englannin kielen taitoa
 • Luontaista johtajuutta ja tahtotila kasvaa myynnin kautta esimies- ja johtotehtäviin

Tarjoamme sinulle:

 • Avainroolin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Pitkäaikaisen ja kehittymistä tukevan urapolun
 • Valmentavan johtamisen kulttuurin, jossa aina voi kehittyä paremmaksi
 • Paikan huikean kulttuurin sekä inspiroivien ja ihanien tahtolaisten keskiöstä!

Jotta voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun tukenasi toimii Tahdon kasvujohtaja sekä koko organisaatio. Et jää yksin missään vaiheessa ja saat työhön ja työskentelykulttuuriin perustavanlaatuisen perehdytyksen. Johtamistyylimme on valmentava: töitä tehdään yhdessä ja arjessa opitaan.

Palkka ja titteli sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen henkilön työkokemukseen ja osaamiseen perustuen. Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Hyvärinen, +358 400 437907pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Hae paikkaa

Jos kiinnostuit tehtävästä, vastaa vielä muutamaan nerokkaan bottimme esittämään kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun mahdollisesti yhteydessä!

Laita hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön!