Kumppanisopimukset

Kumppani­sopimusmallit

Haluamme varmistaa, että saat käyttöösi juuri tilanteeseesi sopivan palvelumallin, jottet maksa meille asioista, jotka ovat sinulle turhia. Siksi tarjoamme erilaisia kumppanuusmalleja, joista voit valita aina itsellesi sopivimman.

Miksi IT-kumppanisopimus?

Organisaatiollasi voi olla jo oma IT-tuki, joka työllistää yhden tai useamman henkilön. Teknologia kuitenkin kehittyy jatkuvasti ja usein yrityksen sisäisen IT:n osaamisen raja tulee vastaan jossain vaiheessa. Tällöin esimerkiksi tiettyä spesifistä osaamista, vaikkapa verkkoratkaisuja, pitää ostaa organisaation ulkopuolelta.

IT-kumppanimallilla sinulla on aina olemassa paikka, josta kysyä neuvoa kaikissa IT-asioissa ja mielenrauha siitä, että saat vastauksen alan huippuasiantuntijalta. Saat käyttöösi myös palvelusopimushinnoittelun, joka tarkoittaa käytännössä huokeampia hintoja. Me vastaamme tarvittaessa myös koko toimittajaverkon hallinnasta, jolloin voit hoitaa kaikki IT-asiasi, oli kyse laitteista, lisensseistä, tuesta tai mistä tahansa, yhdeltä luukulta. Vastaamme tällöin organisaatiosi IT-asioista kokonaisuudessaan: seurannasta, kehittämisestä, dokumentoinnista ja raportoinnista.

Lue lisää: 5 syytä, miksi kasvavalla PK-yrityksellä kannattaa olla IT-kumppani

Miksi IT:n ulkoistus?

IT:n hoitaminen vie aikaa ja resursseja; asioita, joita ei varmaan koskaan ole käytössä liikaa. Ulkoistamalla IT-asiat meille, sinulle jää aikaa keskittyä niihin asioihin, joilla saat organisaatiosi toimimaan entistä paremmin. Me teemme arjestasi toimivaa, jotta sinä voit tehdä oman työsi kunnolla.

Olemme saaneet palautetta siitä, että hallitsemme asiakasorganisaatioon liittyviä tietoja, ongelmia ja kokonaiskuvaa paremmin, kuin asiakkaiden oma henkilöstö. Olemme siis käytännössä osa organisaatiotasi ja teemme omalla panoksellamme muiden osien elämästä helpompaa.

 

Milloin avoin IT-kumppanuus sopii sinulle?

Avoin IT-kumppanuus sopii sinulle, jos sinulla ei ole käytössäsi tarkkaa, kiveen hakattua IT-budjettia ja hyväksyt sen, että kustannukset muuttuvat palvelun käytön perusteella sovitun tuntihinnaston mukaisesti. Sinulla voi olla omasta takaa käytössäsi resursseja, esimerkiksi työntekijöitä, jotka hallitsevat osan IT-tuen tai kehittämisen tarpeista. Voit hyödyntää Tahtoa esimerkiksi tietyn liiketoiminnan osa-alueen tukemiseen, jolloin saat palveluhinnaston ja palvelusopimuksen muut hyödyt käyttöösi.

 

Miksi ottaisit laajan IT-kumppanisopimuksen?

Laaja IT-kumppanisopimus tarjoaa sinulle perus kumppanisopimuksen hyödyt, mm. yhden palvelunumeron kaikille IT-asioillesi. Saat lisäksi käyttöösi laajan valikoiman erilaisia palveluita kumppanilta, joka vastaa mm. tietohallinnon johtamisesta ja Office 365 -tuotteiden lisensseistä sekä myös kouluttaa henkilöstösi kyseisten palveluiden käyttöön. Huom! Office 365 -palveluiden sovellustuki sisältyy laajan kumppanisopimuksen kk-hintaan.

Vastaamme tietohallinnon ja digitalisaation kehityksen roadmapista ja pidämme huolen siitä, että palvelukustannukset pysyvät helposti hallittavissa ja ennustettavissa. Otamme vastuun myös muiden toimittajaverkostojen hallinnasta.

Palvelumallimme ovat räätälöitäviä, mutta vakioituja ja laadukkaita. Emme halua siis asioita liian jäykkiä, vaan kumppanisopimuksetkin voidaan räätälöidä ja mukauttaa asiakaskohtaisesti.

Saat nämä palvelut käyttöösi yhdellä kiinteällä kk-hinnalla joustavasti esimerkiksi työntekijä- tai laitemäärään perustuen, ilman aloitusmaksuja.

Miten pääset alkuun:

1. Ota yhteyttä
2. Teemme nykytilan kartoituksen ja määrittelemme tarpeenne yhdessä kanssanne
3. Teemme yhdessä kehitys-roadmapin
4. Laadimme palveluehdotuksen
5. Suunnittelemme haltuunoton ja toteutamme palveluiden aloituksen
6. Palvelukumppanuus alkaa ja kuukausilaskutus käynnistyy