Office 365 pilvipalvelut

Risooko etäyhteyksien hitaus? Pilaako kankeat etäyhteysohjelmistot muutoin mukavan etätyöpäiväsi? – Niin pilaisi meidänkin! Siksi teemme sitä ATK:ta.

pilvipalvelut

Toimisto pilvestä?

Miltä kuulostaisi joustava työympäristö, jossa etätyön ja läsnätyön tekeminen on sekä turvallista että helppoa – tukeakin saa vaikka olisi Australiassa.

Ja mikä vielä parempaa – tiedostoihin ja sovelluksiin pääsee käsiksi ilman etäyhteysohjelmistoja. Kirjaudut vain selaimen kautta palveluun.

Rock on!

Kysy lisää

Pilvipalveluilla turvallinen työskentely sijainnista riippumatta

Olit sitten toimistolla, kahvilassa tai ulkomailla, tarvittavat työvälineet ovat aina mukanasi: tiedostot, viestintäratkaisut, sähköposti jne. Tietoturvallisesti.

Keskitetty hallinta ja käyttäjätietojen hallinta

Kaikki laitteet ja työvälineet ovat hallinnassa ilman erillisiä etäyhteysohjelmistoja. Pääset tiedostoihin ja sovelluksiin helposti käsiksi kirjautumalla selaimen kautta. Kunnollisilla ja joustavilla ratkaisuilla etätyöstä voidaan tehdä tuottavampaa ja kaikille mieluisampaa.

Ei vaan ajasta ja paikasta riippumatonta

Pilvitoimisto ei mahdollista vain ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn vaan se on myös laitealustasta riippumaton. Ei ole väliä onko käytössäsi Windows, iOS vai Android – puhelin, tabletti vai läppäri.

Kysy lisää
viestintäratkaisut

Tahto Groupin digitaaliset työvälineet – aina saatavillasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *