Pilvipalvelut

Risooko etäyhteyksien hitaus? Pilaako kankeat etäyhteysohjelmistot muutoin mukavan etätyöpäiväsi? – Niin meidänkin!

pilvipalvelut

Toimisto pilvestä?

Miltä kuulostaisi joustava työympäristö, jossa etätyön ja läsnätyön tekeminen on sekä turvallista että helppoa – tukeakin saa vaikka olisi Australiassa.

Ja mikä vielä parempaa – tiedostoihin ja sovelluksiin pääsee käsiksi ilman etäyhteysohjelmistoja. Kirjaudut vain selaimen kautta palveluun.

Rock on!

Kysy lisää

Pilvipalveluilla turvallinen työskentely sijainnista riippumatta

Olit sitten toimistolla, kahvilassa tai ulkomailla, niin sinulla on aina mukana kaikki tarvittavat työvälineet. Tiedostot, viestintäratkaisut, sähköposti jne. unohtamatta tietoturvan hallintaa.

Keskitetty hallinta ja käyttäjätietojen hallinta

Kaikki laitteet ja työvälineet ovat hallinnassa ilman erillisiä etäyhteysohjelmistoja. Tiedostoihin ja sovelluksiin pääsee helposti käsiksi kirjautumalla selaimen kautta. Kunnollisilla ja joustavilla ratkaisuilla etätyöstä voidaan tehdä tuottavampaa ja kaikille mieluisampaa.

Ei vaan ajasta ja paikasta riippumatonta

Pilvitoimisto ei mahdollista vain ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn vaan se on myös laitealustasta riippumaton. Ei ole väliä onko käytössäsi Windows, iOS vai Android – puhelin, tabletti vai läppäri.

Kysy lisää
viestintäratkaisut

Äh – unohdit viimeistellä Excel-taulukon, jota tarvitaan tunnin päästä toimistolla ja istut Pariisissa hotellin aulassa ilman konetta…

Hätä ei ole tämän näköinen! Kirjaudut vain hotellin koneella selaimen kautta pilvipalveluun ja avót.

Tahto Groupin digitaaliset työvälineet – aina saatavillasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *