Viestintäratkaisut

Office 365 –palvelut sisältävät monipuolisesti erilaisia työkaluja ja vaihtoehtoja organisaation viestintä- ja tiedonhallintaratkaisuihin.

Office 365 –palvelut sisältävät monipuolisesti erilaisia työkaluja ja vaihtoehtoja organisaation viestintä- ja tiedonhallintaratkaisuihin. Ne ovat erinomainen valinta mm. organisaation sisäiseen viestintään, sidoryhmätyöhön sekä yhteisöviestintään. Olemme Office 365 –palveluiden asiantuntija mutta hallitsemme laajasti erilaisia viestintä- ja tiedonhallintaratkaisuja.

Tunnemme suurimmat ja parhaimmat laitevalmistajat, mutta olemme riippumaton toimittaja. Emme siis tuputa tiettyä merkkiä, vaan suunnittelemme laitehankinnat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Miksi Tahto Group:

  • Office 365 –palvelun avulla tarvitsemasi viestintäratkaisut yhdellä lisenssillä
  • Oma Office 365 -tuki
  • Olemme riippumaton toimija
  • Kokonaisvaltainen palveluvalikoima ratkaisuista asiakastukeen ja koulutuksiin
  • Mobiililiittymät parhaaseen hintaan kumppaniverkostomme kautta

Tarjoamme aidosti kokonaisvaltaista palvelua: teknisten ratkaisujen ja tuen lisäksi saat meiltä viestinnällistä tukea ja apua mm. sisällöntuotannon tai sosiaalisen median kanssa. Kiinnostaako teitä esim. SharePoint-intra? Tehdään sivusta aidosti organisaationne näköinen ja tehokas viestintäkanava huolehtimalla siitä, että viestinne ja arvonne tulevat vahvasti esille.

Kysy rohkeasti lisää asiantuntijaltamme Heiniltä heini.kuusela(at)tahtogroup.fi!

1.

Asiakkaan tarve

Te kerrotte, me kuuntelemme

2.

Palveluehdotus

Maksuton palvelu- ja kehitysehdotus

3.

Sopimus

Riskitön ja vapaa - ei pitkiä määräaikaisuuksia

4.

Me hoidamme loput

Voit luottaa siihen, että kaikki sujuu