Valvonta ja hallinta

Tietoverkkojen ja palvelinten valvonta on IT-kumppanin vastuu. Palvelukumppaninasi huolehdimme, että kaikki on kuten pitääkin.

 

On kaikkien etu, että mahdollisiin uhkiin ja niiden ehkäisyyn suhtaudutaan proaktiivisesti: reagoimme uhkiin jo ennen kuin ne realisoituvat. Jatkuva valvonta ja hallinta takaa tietoturvallisen työskentelyn.

Palvelinympäristön valvontaan käytetään Azure Log Analytics -valvontaratkaisua (OMS). Se on kokoelma erilaisia valmiita valvontaratkaisuja, jotka tuotetaan Microsoft Azure -pilvipalvelualustalla.

Azure Log Analyticsin ja Azure Automationin avulla voidaan valvoa ja hallita hyvin monipuolisesti Windows- ja Linux -palvelimien lokeja ja suorituskykyä. Käytettävien ratkaisujen kokoonpano ja määrä arvoidaan kartoituksen perusteella ja päätetään asiakaan kanssa yhteisesti käyttöönottovaiheessa.

Meidän tapamme:

  • Valvonta-palvelumme on päällä 24/7
  • Aktiivinen asiakasviestintä ja huolenpito
  • Ennakoiva asenteemme säästää työntekijöidenne aikaa ja pitää kulunne kurissa
  • Tehokas työasemavalvonta (Intune Azure AD)

IT-palvelukumppaninasi viestimme aktiivisesti mahdollisista uhista uutiskirjeessä ja tietoturvatiedotteissa. Koulutukset ja henkilöstön osallistuttaminen ovat tärkeä osa tietoturvaa, siksi päivitämme jatkuvasti myös koulutusvalikoimaamme.

Yhteistyön aloittaminen on vaivatonta

1.

Kartoitus

Maksuton kartoitus nykytilasta

2.

Asiakkaan tarve

Te kerrotte, me kuuntelemme

3.

Palveluehdotus

Maksuton palvelu- ja kehitysehdotus

4.

Sopimus

Riskitön ja vapaa - ei määräaikaisia sopimuksia

5.

Me hoidamme loput

Voit luottaa siihen, että kaikki sujuu