Tietoturva ja konsultointi

Vastaamme asiakkaidemme tietoturva-asioista kokonaisvaltaisesti. Teemme myös mielellämme tietoturvakonsultaatioita sekä muita yksittäisiä projekteja.

Tietoturva ei ole pelkkää tekniikkaa. Tietoturvakulttuuri syntyy teknisestä tietoturvasta ja hallinnollisesta tietoturvasta. Olennaisena osana on koko henkilöstön osallistuttaminen.

Tietoturva-asiat eivät ole sanahelinää, vaan olennainen osa jokaisen organisaation arkea. Ihannetilanteessa tietoturva-asiat on järjestetty strategisesti toiminnan kaikki eri osa-alueet huomioiden. Tietoturvapalvelu on yrityksen vakuutus, joka takaa arjen toimivuuden ja varmistaa, että mahdollisiin uhkiin on varauduttu jo etukäteen.

 

Meiltä saat kaikki tietoturvapalvelut:

Tietoturvakulttuurin syntyminen vaatii oikeita teknisiä valintoja, koulutusta ja johtamista. Ovatko organisaatiosi varmistuspalvelut, virustorjunta, palomuuri, valvonta tai suojaus- ja salausratkaisut nykyajan mukaiset? Kaipaisiko henkilöstönne muistinvirkistystä tietoturvallisista tavoista tehdä työtä? Askarruttaako pilvipalveluiden tietoturva?

Tahto Groupin toiminnan lähtökohtana ja palvelumentaliteettina on katsoa organisaatioita holistisesti: toimivuus ja tehokkuus syntyy kokonaisvaltaisesta ymmärryksestä.  Tietoturvakulttuuria luodaan kehittämällä toimintatapoja, kouluttamalla henkilöstöä sekä johtamisella. Haluamme olla organisaatiosi strateginen kumppani myös tietoturva-asioissa.

Kysy lisää tietoturvaprojekteistamme sekä pidemmästä kumppanuudesta täältä!

Kohti tietoturvallista työskentelyä

1.

Kartoitus

Maksuton kartoitus nykytilasta

2.

Asiakkaan tarve

Te kerrotte, me kuuntelemme

3.

Palveluehdotus

Maksuton palvelu- ja kehitysehdotus

4.

Sopimus

Riskitön ja vapaa - ei määräaikaisia sopimuksia

5.

Me hoidamme loput

Voit luottaa siihen, että kaikki sujuu