Kokonaisulkoistus

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi: infra-palvelut, IT-tuen, Office 365 -asiantuntijapalvelut, tietoturvapalvelut sekä IT- ja digijohtamisen palvelut.

Meiltä saat kaikki organisaatiosi tarvitsemat IT-palvelut. Anna meidän huolehtia siitä, että IT-asianne ovat kokonaisuudessaan hallinnassa, joka päivä.

IT:n kokonaisulkoistuksen saatetaan ajatella tarkoittavan pelkän IT-tuen ulkoistamista. Joskus näin onkin. Silloin esimerkiksi Office 365 –palvelut tai strateginen IT-konsultointi hankitaan muilta palveluntuottajilta. Tällöin saattaa käydä niin, että kellään palveluntuottajalla ei ole hyvää kokonaiskuvaa organisaation IT:n tilasta ja IT-palveluiden kokonaishinta saattaa kohota tarpeettoman korkeaksi. 

Kokonaisvaltaisesti suunniteltu IT kannattaa, sillä se mahdollistaa kestävien ratkaisujen tekemisen ja pitää kulut kurissa.

Saisimmeko olla IT-kumppaninne? Ota yhteyttä!

 

Me tarjoamme kokonaisvaltaisesti IT-palveluita niin, että saat halutessasi meiltä kaiken tarvitsemasi:

 

Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme. Keskitetty ymmärrys ja strateginen ote IT:n järjestämisessä takaa sen, että turhia hankintoja ei synny, vuosibudjetti pysyy hyvin hallinnassasi ja saat kohdennettua resursseja tärkeimpään asiaan: henkilöstöösi. Me hoidamme asiat niin, että arkenne rullaa.

100 % asiakasvapaus: me sitoudumme teihin, te sitoudutte meihin jos haluatte.

#asiakasvapaus

Yhteistyön aloittaminen on vaivatonta

1.

Kartoitus

Maksuton kartoitus nykytilasta

2.

Asiakkaan tarve

Te kerrotte, me kuuntelemme

3.

Palveluehdotus

Maksuton palvelu- ja kehitysehdotus

4.

Sopimus

Riskitön ja vapaa – ei määräaikaisia sopimuksia

5.

Me hoidamme loput

Voit luottaa siihen, että kaikki sujuu