Palvelimet - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Ovatko omat palvelimet jo museotavaraa vai vieläkö niille on paikkansa?

Vaikka tarve omille toimistopalvelimille onkin vähentynyt IT-ympäristöjen modernisoinnin myötä, niille voi olla kuitenkin vielä perusteltu paikkansa.

Omien palvelimien tarve on vähentynyt

Modernien, pilvipohjaisten IT-ratkaisuiden yleistyminen on merkinnyt perinteisille palvelimille tietynlaisen joutsenlaulun alkua. Joskus organisaatiolla on kuitenkin perusteltu tarve oman palvelimen käytölle. Tietyt liiketoimintasovellukset voivat esimerkiksi vaatia, että ne pyörivät yrityksen omalla palvelimella vaikkapa vaatimuksenmukaisuuksien täyttämiseksi.

Jos siis organisaatiollasi on edelleen tarve omille palvelimille, voimme ottaa ne hoitaaksemme. Älykkäiden valvonta- ja hallintapalveluidemme avulla voitte olla varmoja, että palvelimenne säilyy toimintakykyisenä, saavutettavana ja turvallisena.

Jos nykyinen palvelinympäristö vaikuttaa hankalalta tai turhan laajalta, autamme teitä kokonaisarkkitehtuurikartoituksen avulla. Kartoitus auttaa organisaatiota saamaan selkeyden omasta toimintaympäristöstään ja mahdollistaa selkeän kehitys- ja ylläpitosuunnitelman tekemisen.

Valvonta- ja hallintapalvelumme Kokonaisarkkitehtuurin kartoitukset

Hallitusti kohti pilviympäristöä

Jos organisaatiolla on käytössään omia palvelimia, mutta ne halutaan modernisoida, ei kannata tehdä hätiköityjä liikkeitä. Autamme organisaatioita modernisoimaan omat palvelinratkaisunsa hallitusti luomalla niille selkeän kehitystiekartan ja ns. saattohoitosuunnitelman.

Voimme siirtää nykyiset fyysiset ja virtuaalipalvelimenne Azure-kapasiteettiin, jolloin niiden hallinointi ja esimerkiksi kapasiteetin skaalaus onnistuu entistä helpommin ja todennäköisesti kustannustehokkaammin.

Lue lisää kehityksen tiekartoista Azure kapasiteettipalveluna

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja, partner

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai siitä, miten voimme auttaa teidän organisaatiotanne, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä