Varmistuspalvelut - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Varmistuspalvelumme turvaa liiketoimintasi kriittiset tiedot

Turvaamme ja varmistamme Microsoft 365 -ympäristösi ja palvelininfrasi.

Miksi varmistuspalvelu kannattaa?

Jos IT-ympäristösi kohtaa kriisitilanteen, tietojen varmistus on elintärkeää. Pahimmassa tapauksessa tiedot katoavat bittiavaruuteen ja liiketoiminta kohtaa sen vuoksi vakavan iskun. Jos esimerkiksi tiedot ovat tallessa ainoastaan yhdellä fyysisellä laitteella joka hajoaa, tieto on mennyttä. Kun tiedot on varmuuskopioitu toisaalle, toiminta voi jatkua ennallaan laiterikosta huolimatta.

Azure Backup -palvelu varmistaa Microsoft 365 -ympäristösi

Azure Backup -palvelu tarjoaa yksinkertaisen ja tietoturvallisen tavan varmistaa ja palauttaa organisaation tiedot Microsoftin pilvestä. Azuren Backup -palvelun avulla organisaatio voi varmistaa mm. paikallisia resurssejaan (tiedostot, kansiorakenteet, järjestelmän asetukset), virtuaalisia työpöytiään, Azuren tiedostojakoja ja tietokantoja.

Azure Backup -palvelun suurimpia hyötyjä ovat mm. sen helppokäyttöisyys, skaalautuvuus, hallittavuus ja joustavuus – se sopii niin sataprosenttiselle pilviympäristölle kuin hybridiympäristöllekin.

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja, partner

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa sinun organisaatiotasi, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä