IT-ympäristön palvelut - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Modernin IT-ympäristön palvelut

Moderni IT-ympäristö koostuu useasta pilvipohjaisesta tai ainakin pilven kautta hallittavasta osa-alueesta. Oli kyseessä tietoturva-asiat tai tiedon varmistus, me voimme olla avuksi.

Suojaudu tietoturvauhilta Microsoft 365:n kattavien tietoturvaominaisuuksien avulla

Tietoturva on jatkuvasti suurempaa huomiota saava IT-ympäristön osa-alue, eikä suotta. Kyberrikollisten menetelmät kehittyvät koko ajan ja tietoturvauhkien määrä kasvaa hetki hetkeltä. Microsoft 365 tarjoaa kattavan ja jatkuvasti päivittyvän tietoturvakokonaisuuden, jota käyttämällä voit olla varma, että tieto-omaisuutesi on paremmassa turvassa kuin koskaan aiemmin.

Lue lisää Microsoft 365:n tietoturvasta

Valvonta- ja hallintapalvelumme

Microsoft 365:n keskitetty hallinta mahdollistaa laitteiden, käyttäjien, sovellusten ja tiedon hallinnan vaivattomasti yhdestä hallintapaneelista.

Valvonta- ja hallintapalvelumme

Varmistamme ja turvaamme organisaatiosi kriittisen tiedon

Jos IT-ympäristösi kohtaa kriisitilanteen, tietojen varmistus on elintärkeää. Pahimmassa tapauksessa tiedot katoavat bittiavaruuteen ja liiketoiminta kohtaa sen vuoksi vakavan iskun. Turvaamme ja varmistamme Microsoft 365 -ympäristösi ja sen sisältämät tiedot.

Tutustu varmistuspalveluihimme

Entä jos me huolehtisimme sinun IT:stäsi?

Pilvipalveluiden tuomat, lähes rattomalta tuntuvat, mahdollisuudet voivat olla organisaatioille joskus liian iso pala purtavaksi. Uusien ominaisuuksien seuraaminen, niiden käyttöönotto ja olemassa olevan IT-ympäristön kehitys vaativat resursseja, jotka voivat viedä fokusta pois ydintekemisestä. Tuomme asiakkaillemme mahdollisuuden hyötyä moderneista IT-ratkaisuista yksinkertaisilla Managed-malleillamme.

Managed Cloud Managed Infra

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja, partner

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Jos haluat tietää lisää palveluistamme ja siitä, miten me voimme auttaa sinun organisaatiotasi, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä