Laaja IT-tukikumppanuus - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Laaja IT-tukikumppanuus

Haluamme varmistaa, että saat käyttöösi juuri tilanteeseesi sopivan palvelumallin, jottet maksa meille asioista, jotka ovat sinulle turhia. Siksi tarjoamme erilaisia kumppanuusmalleja, joista voit valita aina itsellesi sopivimman.

Miksi valita laaja IT-tukikumppanuus?

Laaja IT-tukikumppanisopimus tarjoaa sinulle perus kumppanisopimuksen hyödyt, mm. yhden palvelunumeron kaikille IT-asioillesi. Saat lisäksi käyttöösi laajan valikoiman erilaisia palveluita kumppanilta, joka vastaa mm. tietohallinnon johtamisesta ja Microsoft 365 -tuotteiden lisensseistä sekä myös kouluttaa henkilöstösi kyseisten palveluiden käyttöön. Huom! Microsoft 365 -palveluiden sovellustuki sisältyy laajan kumppanisopimuksen kk-hintaan.

Vastaamme tietohallinnon ja digitalisaation kehityksen roadmapista ja pidämme huolen siitä, että palvelukustannukset pysyvät helposti hallittavissa ja ennustettavissa. Otamme vastuun myös muiden toimittajaverkostojen hallinnasta.

Palvelumallimme ovat räätälöitäviä, mutta vakioituja ja laadukkaita. Emme halua siis asioita liian jäykkiä, vaan kumppanisopimuksetkin voidaan räätälöidä ja mukauttaa asiakaskohtaisesti.

Saat nämä palvelut käyttöösi yhdellä kiinteällä kk-hinnalla joustavasti esimerkiksi työntekijä- tai laitemäärään perustuen, ilman aloitusmaksuja.

Ota yhteyttä

Näin alkuun

maps-search

Nykytilan kartoitus

Kartoitamme organisaatiosi nykytilan ja määrittelemme tarpeenne yhteistyössä kanssanne.

maps

Kehitystiekartan laatiminen

Toteutamme yhteistyössä teille räätälöiydyn kehityksen tiekartan ja laadimme palveluehdotuksen.

business-contract-approve

Palveluiden käyttöönotto ja kuukausilaskutuksen käynnistyminen

Otamme IT-ympäristönne haltuun suunnitelmallisesti ja toteutamme palveluiden aloituksen. Palvelukumppanuutemme alkaa tästä hetkestä ja kuukausilaskutus käynnistyy.

Miksi IT-tukikumppanisopimus?

Organisaatiollasi voi olla jo oma IT-tuki, joka työllistää yhden tai useamman henkilön. Teknologia kuitenkin kehittyy jatkuvasti ja usein yrityksen sisäisen IT:n osaamisen raja tulee vastaan jossain vaiheessa. Tällöin esimerkiksi tiettyä spesifistä osaamista, vaikkapa verkkoratkaisuja, pitää ostaa organisaation ulkopuolelta.

IT-kumppanimallilla sinulla on aina olemassa paikka, josta kysyä neuvoa kaikissa IT-asioissa ja mielenrauha siitä, että saat vastauksen alan huippuasiantuntijalta. Saat käyttöösi myös palvelusopimushinnoittelun, joka tarkoittaa käytännössä huokeampia hintoja. Me vastaamme tarvittaessa myös koko toimittajaverkon hallinnasta, jolloin voit hoitaa kaikki IT-asiasi, oli kyse laitteista, lisensseistä, tuesta tai mistä tahansa, yhdeltä luukulta. Vastaamme tällöin organisaatiosi IT-asioista kokonaisuudessaan: seurannasta, kehittämisestä, dokumentoinnista ja raportoinnista.

IT-ulkoistuksen hyödyt

IT:n hoitaminen vie aikaa ja resursseja; asioita, joita ei varmaan koskaan ole käytössä liikaa. IT-ulkoistus antaa sinulle aikaa keskittyä niihin asioihin, joilla saat organisaatiosi toimimaan entistä paremmin. Me teemme arjestasi toimivaa, jotta sinä voit tehdä oman työsi kunnolla.

Olemme saaneet palautetta siitä, että hallitsemme asiakasorganisaatioon liittyviä tietoja, ongelmia ja kokonaiskuvaa paremmin, kuin asiakkaiden oma henkilöstö. Olemme siis käytännössä osa organisaatiotasi ja teemme omalla panoksellamme muiden osien elämästä helpompaa.

6 syytä, miksi IT-ulkoistus kannattaa

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja, partner

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai siitä, miten voimme auttaa sinun organisaatiotasi, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä