Avoin IT-tukikumppanuus - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Avoin IT-tukikumppanuus

Haluamme varmistaa, että saat käyttöösi juuri tilanteeseesi sopivan palvelumallin, jottet maksa meille asioista, jotka ovat sinulle turhia. Siksi tarjoamme erilaisia kumppanuusmalleja, joista voit valita aina itsellesi sopivimman.

Milloin avoin IT-tukikumppanuus sopii sinulle?

Avoin IT-kumppanuus sopii sinulle, jos sinulla ei ole käytössäsi tarkkaa, kiveen hakattua IT-budjettia ja hyväksyt sen, että kustannukset muuttuvat palvelun käytön perusteella sovitun tuntihinnaston mukaisesti. Sinulla voi olla omasta takaa käytössäsi resursseja, esimerkiksi työntekijöitä, jotka hallitsevat osan IT-tuen tai kehittämisen tarpeista. Voit hyödyntää Tahtoa esimerkiksi tietyn liiketoiminnan osa-alueen tukemiseen, jolloin saat palveluhinnaston ja palvelusopimuksen muut hyödyt käyttöösi.

Miksi IT-tukikumppanisopimus?

Organisaatiollasi voi olla jo oma IT-tuki, joka työllistää yhden tai useamman henkilön. Teknologia kuitenkin kehittyy jatkuvasti ja usein yrityksen sisäisen IT:n osaamisen raja tulee vastaan jossain vaiheessa. Tällöin esimerkiksi tiettyä spesifistä osaamista, vaikkapa verkkoratkaisuja, pitää ostaa organisaation ulkopuolelta.

IT-kumppanimallilla sinulla on aina olemassa paikka, josta kysyä neuvoa kaikissa IT-asioissa ja mielenrauha siitä, että saat vastauksen alan huippuasiantuntijalta. Saat käyttöösi myös palvelusopimushinnoittelun, joka tarkoittaa käytännössä huokeampia hintoja. Me vastaamme tarvittaessa myös koko toimittajaverkon hallinnasta, jolloin voit hoitaa kaikki IT-asiasi, oli kyse laitteista, lisensseistä, tuesta tai mistä tahansa, yhdeltä luukulta. Vastaamme tällöin organisaatiosi IT-asioista kokonaisuudessaan: seurannasta, kehittämisestä, dokumentoinnista ja raportoinnista.

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja, partner

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jos haluat kuulla, miten voimme auttaa sinun organisaatiotasi, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä