IT Manager palveluna - Tahto Group

Murupolku-navigointi

IT Manager palveluksessasi.

Kun avun tarve ei ole pistemäistä tai projektiluonteista vaan ennemminkin jatkuvaa ja tekemistä IT:n kehittämisen saralla on paljon, IT Manager -palveluna on oiva valinta.

IT Manager -palvelut pähkinänkuoressa

IT Manager -palveluissa tarjoamme asiakkaillemme monipuolista palvelua IT- ja digiroadmapin johtamisesta hankintapalveluihin, tiedolla johtamisen konsultointiin, prosessimuotoiluun, ongelmanratkaisuun tai ihan vain lapioimaan raa’asti IT-hommia – ihan miten asiakkaallemme parhaiten sopii.

IT Manager -palveluiden aloitukseen on kaksi vaihtoehtoa

Yhteistyömme voi alkaa kahdella eri tavalla:

  • Kartoituksella alkuun
    • Luonnollisin aloituspolku IT Manager -palveluillemme on lähteä kehittämään niitä tarpeita, joita on syntynyt kokonaisarkkitehtuurikartoitusprojektin aikana.
  • Aloitetaan projektilla
    • Voimme aloittaa yhteistyön myös yhteisen projektin jälkeen, oli kyseessä sitten vaikka hankintaprojekti, tiedolla johtamisen konsultointiprojekti tai tietoturva-audit.

 

Miksi Tahdon IT Manager -palvelu?

Meidän filosofiamme on toimia kaikessa toiminnassamme siten, kuin olisimme osa asiakkaan omaa IT-osastoa. Mietimme aina asiakkaamme parasta. Olemme puolueeton toimija, eikä meillä ole kumppanisopimuksia yhdenkään järjestelmätoimittajan kanssa Microsoftia lukuunottamatta. Autamme siellä, missä tarvitaan ja tarpeissa, joissa koemme osaavamme auttaa. Uskallamme myös reilusti sanoa, jos emme osaa jotain asiaa ja pystymme suosittelemaan näissä tapauksissa muita tahoja, joiden puoleen kannattaa kääntyä.

IT Manager -palveluidemme hyödyt asiakkaalle

office-employee

Ammattitaitoista IT-johtamista palveluna

Varmistamme, että asiakkaallamme on tarvittavaa IT-osaamista siellä, missä sitä eniten tarvitaan. On kyseessä sitten kehittäminen, kokonaisuuden johtaminen, tiedolla johtaminen tai vaikka IT-hankinnat, autamme asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaisesti.

laptop-help-message

Apua tarvittavassa mittakaavassa

Palvelumme mittakaavat ovat aina räätälöitävissä. Tarvittiin apua vähän, paljon, pitkään tai lyhyelle ajalle, olemme apunanne. Tarvitaanko apua vähentää tai lisätä? Tehdään niin.

love-it

IT:tä ihmisille, ei viitekehyksille tai standardeille

Tahdon johtamismalli on tehty ihmiseltä ihmiselle, jotta se tukee asiakkaan liiketoiminnan kehitystä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja ymmärrettävästi. Viitekehykset ja standardit ovat tärkeitä, mutta niitä pitää pystyä soveltamaan ketterästi parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Milloin IT Manager -palvelumme soveltuu teille?

Oli tarpeenne sitten oikean kehittämisen suunnan löytämisestä, tiedolla johtamisen polulle pääsemisestä tai parantamisesta, hankintojen hallinnasta, prosessien muotoilusta tai kuvaamisesta, tietoturvan auditoinnista, johtamisen tukemisesta, ongelmien ratkomisesta tai johtamisesta –  IT Manager -palvelumme sopii teille.

Lasse Miettinen

Toimitusjohtaja

040 516 4717

lasse.miettinen@tahtogroup.fi

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Jos haluat tietää lisää IT Manager -palveluistamme tai siitä, miten voimme olla avuksi sinun organisaatiollesi, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä