Palvelut

Palvelut

 • IT-tukipalvelut

  IT-tukemme tukee kirjaimellisesti. Tuemme työntekijöitäsi sekä valvomme laitteita ja ohjelmistoja. Palvelunumeroomme vastaa aina tuttu asiantuntija, joka ottaa tukipyyntösi heti hoitaakseen. Kokonaisulkoistuksissa jokaiselle asiakkaallemme on nimetty oma tietohallinnon asiantuntija, jonka vastuulla ovat esimerkiksi käyttäjätunnusten, lisenssien ja laitekannan tarkastukset ja teknisen tietoturvan raportointi.
 • Teknologia­palvelut

  Rakennamme yrityksellesi kustannustehokkaasti tietoturvallisen IT-ympäristön. Yrityksellesi räätälöityyn laite- ja palvelukokonaisuuteemme kuuluvat tarpeisiisi sopiva keskitetyn hallinnan ratkaisu, Microsoftin pilvipalvelut, tietoverkot, kapasiteettipalvelut, verkkolaitteet ja tietoturvapalvelut.
 • Tietotyön ratkaisut

  Toimivalla tiimityöllä ja organisaation sisäisellä viestinnällä on merkittävä vaikutus yrityksen menestymiseen ja työntekijöiden motivoimiseen. Tehoa toimistotyöhön -palvelujemme perustana ovat laitealustasta riippumattomat Microsoftin Office 365 -pilvipalvelut sekä niiden ympärille rakennetut toimistotyötä tehostavat toimintamallit ja henkilöstön koulutukset.
 • Palvelut liiketoiminnalle

  Osaamme sovittaa yrityksesi tarvitsemat IT-ratkaisut ja digitaaliset palvelut osaksi liiketoimintastrategiaasi. Kumppanuuspalveluihimme kuuluvat muutosjohtaminen, digitalisaatiohankkeet, BI-prosessien kehitys, tietoturvan ja tietosuojan hallinnollinen kehittäminen ja johtaminen sekä tietoturvakoulutukset.