Palvelut - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Pysy elinvoimaisena ja kilpailukykyisenä palveluidemme avulla

Moderni IT-ympäristö koostuu useasta eri osa-alueesta. Pilvipalveluiden käyttö takaa käyttäjälleen tietoturvallisen tavan käsitellä tiedostojaan, aika- ja paikkariippumattomuuden sekä aina ajan tasalla olevat laitteet ja ohjelmistot. Tahdon luomat IT-ympäristöt rakentuvat asiakkaan nykytilan kartoituksen pohjalta tehdyn kehitystiekartan ympärille. IT-ympäristön kivijalkana toimii poikkeuksellisen laaja-alaista tukea asiakkaidemme työntekijöille tuottava Service Deskimme.

Näin voimme auttaa

Palvelumallimme on rakennettu PK-yritysten ja järjestöjen tarpeisiin. Mukaudumme aina asiakkaan tarpeisiin ja pystymme palvelemaan IT-tuesta aina tietohallinnon johtamispalveluihin saakka.

network

IT-ympäristöt

Autamme asiakkaitamme luomaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ympäristön.

Lue lisää

cloud-shield

IT-ympäristön palvelut

Nykyaikainen IT-ympäristö rakentuu erilaisista pilvipalveluista ja sovelluksista, pilvihallittavista laitteista ja verkoista sekä kattavista tietoturvaratkaisuista.

Lue lisää

laptop-launch

Moderni työ

Toimiva tiedon saavutettavuus, sen jakaminen ja yhteisen tekemisen puitteet antavat organisaatiolle toimivan ja vankan pohjan, jolle rakentaa toimiva modernin työn kokonaisuus.

Lue lisää

laptop

IT-ympäristön laitteet

Toimitamme asiakkaillemme kaikki laitteet, joita moderniin tietotyön tekemiseen tarvitaan ja pidämme huolen, että verkkoyhteydet toimivat moitteetta ja tietoturvallisesti.

Lue lisää

laptop-help-message

IT-tuki

Toimiva ja saavutettavissa oleva IT-tuki antaa jokaiselle modernin työn tekijälle mahdollisuuden tehdä työnsä luottavaisella mielellä.

Lue lisää

performance-user-graph

IT-johtamispalvelumme

Tiedätkö, mitä digitalisaatio voi mahdollistaa sinun organisaatiollesi? Teemme digitalisaatiosta ymmärrettävää ja autamme sinua näkemään sen kaikki mahdollisuudet.

Lue lisää

Näin me voimme sinua auttaa!

Varaa kalenteristamme keskusteluaika sinulle sopivaan kohtaan, niin kerromme, miten voimme auttaa organisaatiotasi.

Varaa aika tästä

Yhteinen matkamme voisi edetä esimerkiksi näin

iris-scan

Nykytilan kartoitus

Yhteistyömme alkaa nykytilan kartoituksella. Vaikka organisaatioilla on käytössään samoja työkaluja ja saman tyylisiä IT-ympäristöjä, jokainen voi käyttää niitä omalla tavallaan. Selvittämällä organisaation nykyiset työkalut ja toimintatavat, voimme suunnitella kehitystiekartan juuri asiakkaan tarpeisiin.

trip-road-1

Tiekartan luominen

Nykytilan määrittämisen jälkeen määritellään asiakkaan kanssa yhteistyössä se, mihin he haluavat päästä ja miten sinne päästään. Määrittelyn lopputuloksena syntyy kehitystiekartta, jossa määritellään kehitystoimenpiteet, niiden aikataulut sekä vastuut.

medical-specialty-eye

Tiekartan kehityskohteiden seuraaminen

Kehitystiekartan määrittelyn jälkeen sen seuraaminen ja päivittäminen on äärimmäisen tärkeää. Tiekartan jatkuva tarkastelu pitää huolen siitä, että organisaation kilpailukyky säilyy myös silloin, kun ympäröivä maailma muuttuu ja digitalisaatio tuo pelikentälle lisää uusia mahdollisuuksia.

Lue, miten olemme saaneet olla mukana asiakkaidemme onnistumisissa

Lue case Kalpa

Case: Kalpa

IT-ympäristön modernisointi toi tiedostot käyttöön pelimatkoillakin

IT-tuki, Microsoft 365

Lue case Kuluttajaliitto

Case: Kuluttajaliitto

Kaikki irti Teamsista Tahdon koulutusten avulla

Koulutukset, Moderni työ, Teams

Lue case Munuais- ja maksaliitto

Case: Munuais- ja maksaliitto

IT:n kokonaiskuva ja kulut haltuun palveluita kehittämällä

IT-tuki, IT-ympäristön laitteet, Microsoft 365, Moderni työ

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja, partner

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Lähdetäänkö yhteiselle matkalle?

Haluatko kuulla, miten voisimme auttaa sinun organisaatiotasi?

Varaa keskusteluaika