Näin asiakkaaksi - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Yhteistyö alkaa selkeää polkua seuraamalla

Haluamme tehdä yhteistyön aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Vastuullisena kumppanina teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tarjoamamme ratkaisut sopivat juuri teidän organisaatiollenne.

Ketterästi alkuun Tahdon kanssa

phone-chatting

1. Ota yhteyttä

PUHELIN / SÄHKÖPOSTI / BOOKINGS

Kaikki alkaa yhteydenotosta. Voit lähettää meille sähköpostia, soittaa tai jättää yhteydenotto-pyynnön alla olevalla lomakkeella. Voit myös lyhentää prosessia ja varata suoraan keskusteluajan alla olevan painikkeen kautta juuri sinulle sopivaan aikaan!

Varaa keskusteluaika »

messages-bubble-double

2. Ensimmäisen asteen yhteys

PUHELIN / SÄHKÖPOSTI

Jos olet meihin yhteydessä sähköpostitse tai lomakkeella, meidän Miika on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Älä karkaa kovin kauas koneelta tai puhelimen äärestä, sillä yhteydenottomme tulee todennäköisesti nopeasti!

team-chat

3. Ensimmäinen palaveri

TEAMS

Miika varaa palaverin lähiajoille, jossa sinä pääset keskustelemaan Tahdon asiantuntijoiden kanssa tarkemmin organisaatiosi tarpeesta. Palaverissa kartoitetaan teidän nykytilanteenne ja katsotaan, miten Tahto voisi olla teille avuksi.

business-crossroad

4. Tahdon ratkaisuehdotus

TEAMS

Asiantuntijamme muotoilevat juuri teille sopivan ratkaisuehdotuksen ja käyvät sen läpi teidän kanssanne Teams-palaverissa. Jos ehdotuksessa on jotain viilattavaa, sitä hiotaan, kunnes molemmat osapuolet ovat siihen tyytyväisiä. Jos sopivaa ratkaisua ei kuitenkaan yhdessä löydetä, toivotamme hyvät jatkot ja katsomme, josko polkumme kohtaisivat myöhemmin!

business-contract-approve

5. Yhteistyön aloitus

TEAMS / FACE TO FACE
Mahtavaa, pääsemme aloittamaan yhteisen matkamme! Yhteistyömme muoto voi olla erilainen riippuen tilanteestanne. Yhteistä jokaiselle vaihtoehdolle on se, että teemme kaikkemme tuottaaksemme teille mahdollisimman hyvän asiakaskokemuksen.

maps

5.1 Yksittäinen projekti

Voimme auttaa teitä täyttämään yksittäisen tavoitteenne tai tarpeenne projektiluonteisesti. Jos tavoitteenanne on tehostaa Teamsin käyttöä tai sisäistä viestintää, voimme järjestää teille Teams-koulutuksen tai muotoilla kanssanne modernin työn pelikirjan.

business-climb-top

5.2 Kehityssuunnitelman laadinta

Voimme auttaa teitä kartoittamaan organisaationne nykytilanteen ja määrittää teille kehityssuunnitelman IT:n eri osa-alueille. Kun kehityssuunnitelma on valmis, voitte päättää, haluatteko ottaa itse vastuun sen toteuttamisesta, vai kaipaatteko siihen kumppania. Autamme teitä mielellämme tunnistettujen kehityskohteiden tekemisessä.

diamond

5.3 Kumppanuusmalli

Voimme ryhtyä suoraan myös syvempään yhteistyöhön teille sopivalla kumppanuusmallilla. Aloitamme yhteistyön projektilla (esimerkiksi nykytilanteen kartoitus), jonka jälkeen jatkamme jatkuvaa yhteistyötämme IT-tuen, modernin työn, IT-johtamispalveluiden tai muiden Tahdon palveluiden parissa.

Miksi valitsisit Tahdon?

Olemme juuri kokoisesi IT-kumppani, joka rakentaa yhteistyön vankan ammattitaidon, asiakasymmärryksen ja empatian varaan.

Katso, olemmeko mätsi?

Oikean kokoinen IT-kumppani asiakkaan tarpeisiin

Asiakaslähtöinen IT-kumppani pystyy mukautumaan asiakkaan tilanteeseen, oli se millainen tahansa. Joillain asiakkailla voi olla vahvaa IT-osaamista jo valmiiksi, toisilla tuota osaamista ei ole. IT-kumppanuus ei automaattisesti tarkoita sitä, että kumppani tulee ja ottaa koko IT:n haltuunsa sen suurempia kyselemättä.

Ajattele astiaa, joka on täynnä eri kokoisia marmorikuulia. Nämä kuulat edustavat organisaatiosi omaa IT-osaamista. Kuulien väliin jää eri kokoisia aukkoja; Tahto on hiekka, joka täyttää nuo aukot. Me voimme olla joko teidän koko IT:n hoitava taho tai voimme tukea IT-osastoanne niissä asioissa, joissa se tarvitsee lisäosaamista. Oli tilanne mikä tahansa, meidän avullamme saatte toimivan ja täydellisen IT-kokonaisuuden.

Joustavat yhteistyömallit takaavat toimivan yhteistyön

Haluamme varmistaa, että saat käyttöösi juuri tilanteeseesi sopivan palvelumallin, jottet maksa meille asioista, jotka ovat sinulle turhia. Siksi tarjoamme erilaisia kumppanuusmalleja, joista voit valita aina itsellesi sopivimman.

Olemme saaneet palautetta siitä, että hallitsemme asiakasorganisaatioon liittyviä tietoja, ongelmia ja kokonaiskuvaa paremmin, kuin asiakkaiden oma henkilöstö. Olemme siis käytännössä osa organisaatiotasi ja teemme omalla panoksellamme muiden osien elämästä helpompaa.

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti!

    • Pudota tiedostot tähän tai
      Max. tiedoston koko: 100 MB.
      • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.