Minä autan sinua onnistumaan työssäsi

Olemme vuodesta 2010 asti tietotekniikan palvelualalla toiminut suomalainen perheyritys.

Toimitusjohtajamme ja yrityksen perustaja, Lasse, on IT-alan konkari. Tahto Group on luonnollinen jatke ja aatteellinen koti Lassen tavalle tehdä töitä: yhdistelmälle positiivista energisyyttä, asiakaspalvelumentaliteettia ja väsymätöntä tahtoa tehdä asioita paremmin. Lasse pyöritti Tahto Groupia ensin yksin, mutta vuosien aikana Tahto Groupin henkilöstö on kasvanut: ensin mukaan yritystoimintaan liittyi Lassen vaimo Sanni-Kaisa ja sittemmin iloinen joukkomme on kasvanut tasaiseen tahtiin.

Olemme joukko ammattitaitoisia ja innokkaita IT-alan moniosaajia. Missiomme on: ”Minä autan sinua onnistumaan työssäsi”. Me autamme yksilöitä onnistumaan sekä menestymään ja sitä kautta tuemme koko organisaation menestymistä. Samalla missiomme on myös työkulttuurimme: me autamme toinen toisiamme ja näemme yhdessä tekemisen voiman.

Haluamme olla aktiivinen osa asiakkaidemme arkea sekä innovatiivinen ja vastuullinen IT-alan toimija yhteiskunnassamme.

Suhtaudumme intohimoisesti asiakkaidemme arjen parantamiseen ja asioiden kehittämiseen. Sama asenne näkyy myös omassa arjessamme ja työotteemme on vahvasti eteenpäin katsova. Kaiken perustana on ajatus siitä, että toimintamme on oltava organisaatiolähtöistä, ihmisläheistä, holistista sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti suunniteltua. Yhteistyö on toimintamme katalyytti: yhdessä päihitämme haasteet ja viemme asioita jatkuvasti eteenpäin.

 

Tahto Group lyhyesti:

 • Liikevaihdon kasvu tasaista ja tuloksekasta
 • Hyvä luottoluokitus
 • 9 asiantuntijaa valmiina auttamaan
 • Yli 10 suoritettua MS sertifikaattia
 • Suurin kokonaisulkoistusasiakas 200 henkilöä, pienin 5 henkilöä
 • Hoidamme kuukausittain noin 500 tukipyyntöä
 • Lähes 50 kokonaisvaltaista Office 365 käyttöönottoa
 • Yli 20 puhtaasti AzureAD –pohjaisesti hallittua yritysympäristöä
 • Yli 30 toteutettua ja tuettua Sharepoint-sivustoa

 

ME 

 • Lasse

  Toimitusjohtaja

  lasse.miettinen (at) tahtogroup.fi

  +358 40 516 4717

  Tahto Groupin perustaja. Lennokkaasti ja isosti ajatteleva toimarimme rakastaa haasteita ja keskustelee intohimoisesti IT-alan epäkohdista. Lasse haaveilee uusista projekteista ja Madeiran-matkoista.

 • Sanni-Kaisa

  Partner / Office manager

  sanni-kaisa.miettinen (at) tahtogroup.fi

  +358 40 722 7332

  Ekonomi, jonka käsissä taipuu Sharepoint ja tuloslaskelmat. Kuorossa laulava Sanni antaa harrastuksen kuulua pyynnöistä huolimatta myös toimistolla. Sanni haaveilee punaisesta mökistä ja perunamaasta.

 • Jere

  Teknologiajohtaja

  jere.virta (at) tahtogroup.fi

  +358 50 400 4111

  Ekspertti vailla vertaa. Jeren konehuoneesta löytyy mm. MCSA Office 365 sertifiointi ja 4 lasta. Jere haaveilee ajasta käydä kerran vuodessa maistamassa uutuusoluita Kaislassa.

 • Sampo

  Palvelupäällikkö

  sampo.tyllila (ät) tahtogroup.fi

  +358 41 507 8200

  IT-tuen MacGyver ei jätä asioita puolitiehen, vaan ratkaisee ongelman kuin ongelman. Tämä kolmen lapsen isä haaveilee mökistä ja hiljaisuudesta vaimonsa kanssa.

 • Heini

  SharePoint-spesialisti

  heini.kuusela(at)tahtogroup.fi

  +358 45 116 36 56

  Tradenomitaustainen SharePoint-velho, joka parantaa organisaatioiden tiedonhallintaa sivusto kerrallaan. Eläinrakas Heini unelmoi saavansa rutkasti lisää kotieläimiä koiransa Migin kaveriksi.

 • Joonas

  Järjestelmäasiantuntija

  joonas.salminiitty(at)tahtogroup.fi

  +358 10 320 7780

  IT-alan pitkän linjan ammattilainen, joka tarttuu isoihin ja pieniin haasteisiin analyyttisen kärsivällisellä otteella. Joonas haaveilee mökistä ja kalastuksesta.

 • Matti

  Järjestelmäasiantuntija

  matti.sumulehto(at)tahtogroup.fi

  + 358 50 438 6038

  IT-alan moniosaaja ja ihmis-Casio, jonka laaja kiinnostus asioista on ehdoton etu tässä ammatissa. Matti haaveilee matkasta Roomaan katsomaan Il Derby della capitalea.

 • Noora

  Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

  noora.karttunen(at)tahtogroup.fi

  +358 40 7004 113

  Markkinointi- ja viestintävelho, joka siirtää loistavasti paperille muiden ajatukset ja loihtii hetkessä nasevat blogipostaukset ja herkulliset toimistoaamupalat. Noora haaveilee hyvistä ruokapaikoista Länsi-Pasilassa ja lomamatkoista kaukomaihin.

 • Miki

  Myyntijohtaja

  miki.virtanen@tahtogroup.fi

  +358 50 4714 512

  Metallimusiikkia rakastava myyntijohtaja, joka vetää ja kehittää myyntiämme positiivisella ja innokkaalla otteella. Tämä kauppatieteiden maisteri haaveilee IFK:n mestaruudesta sekä siitä, että rakkailla ihmisillä olisi hyvä olla myös tulevaisuudessa.