Tietotyön asiantuntijakonsultti Kuopioon

Tahdon tietotyön asiantuntijakonsultti Kuopioon

Tietotyön asiantuntijakonsultti Kuopioon

Microsoft 365 -pilvipalveluihin pohjautuviin tietotyöratkaisuihin erikoistunut Tahto avaa toimipisteen Kuopioon. Kymmenen vuoden ikään ehtinyt yritys työllistää Helsingissä tällä hetkellä 11 asiantuntijaa. Yrityksen perustaja, Pielavedeltä kotoisin oleva Lasse Miettinen siirtyy Helsingistä rakentamaan uutta yksikköä puolisonsa Sanni-Kaisa Miettisen kanssa.

Tahto hakee Kuopioon kokenutta tietotyön konsulttia ja teknistä asiantuntijaa. Heidän tehtävänään on rakentaa uuden yksikön toiminta puhtaalta pöydältä Miettisten kanssa. Asiakkaita on Pohjois-Savon alueella tiedossa jo lukuisia.

“Tarvitsemme osaajan, joka hallitsee Microsoftin tuottavuustyökalut ja toimistojärjestelmät ja pystyy vetämään muutosprojekteja asiakasorganisaatioissa. Työssä pääsee tutustumaan eri alojen yritystoimintaan ja kehittämään niiden toimintaa. Perehdytän uuden työntekijän Tahdon toimintatapoihin itse”, Sanni-Kaisa Miettinen kertoo.

Muutosjohtamista Microsoft 365 -työkaluilla

Yksi Tahdon tärkeimmistä palveluista on Toimisto-Lean -palvelu. Konsultin tehtävänä on määritellä toimistotyön tehtävät ja helpottaa niiden tekemistä ottamalla käyttöön tehtävien suorittamista tehostavia ohjelmia, kuten SharePoint ja Teams. Tehtäviin kuuluu myös tukea asiakasta työkalujen käyttöönotossa ja kouluttaa asiakkaan henkilöstöä.

“Konsultin työ on muutosjohtamista moderneja tietotyöratkaisuja hyödyntäen. Teemme töitä ihmisten parissa. Asiakasta pitää kuunnella ja hänen haasteensa ottaa tosissaan. Ratkaisu pitää esittää ja toteuttaa selkokielisesti ja järkevästi niin, että asiakas voi jatkaa työtä eteenpäin itsenäisesti. Meidän tehtävämme huolehtia, että asiakkaan tekniset järjestelmät ja toimintamallit tukevat työssä onnistumista.”

Tahdon kohderyhmästä arviolta 60-80 prosentilla on jo käytössään Microsoft 365 -palvelut, mutta sitä ei syystä tai toisesta osata hyödyntää kunnolla. Järjestelmä ratkaisee tiedon tallentamiseen, yhteistyöviestintään, etätyöskentelyyn ja kokouskäytäntöihin liittyvät ongelmat. Osaavan asiantuntijan avulla yrityksen tai organisaation toimintaa pystytään tehostamaan ja helpottamaan merkittävästi.

Tule Tahdolle tietotyön asiantuntijaksi

Tahdon asiantuntijat ovat rohkeita ja luovia. He nauttivat asiakkaiden kuuntelemisesta ja auttamisesta. Työssä pääsee testaamaan omia rajojaan ja kantamaan vastuuta. Kukaan ei silti jää yksin haasteiden eteen, vaan ongelmat ratkaistaan yhteisvoimin.

Tahdolla työskentelee laaja kirjo osaajia, joiden ansiosta yrityksen osaamispohja on vahva. Lue täältä tarkemmin, miten Tahdolla pidetään huolta osaamisen kehityksestä, hyvinvoinnista ja eduista.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kokemusta SharePoint- ja Teams-projektien onnistuneista läpivienneistä.

“Jos pidät ihmisistä, osaat ajatella kokonaisvaltaisesti ja tunnet Microsoft 365:n kuin omat taskusi, ota yhteyttä minuun. Tutustu Tahdon palveluihin, laita motivaatiostasi ja osaamisestasi kertova kirje ja CV tulemaan ja soita minulle parin päivän päästä. Aletaan sitten tutustua toisiimme”, toimistopäällikkö Sanni-Kaisa Miettinen kehottaa.

Sanni-Kaisa Miettinen
Tietotyön asiantuntija, Partner
+358 40 722 73328
sanni-kaisa.miettinen@tahtogroup.fi
Facebook
LinkedIn

 

Lähetäthän hakemuksesi 31.5.2019 mennessä.