Tekninen asiantuntija Kuopioon

Tahdon tekninen asiantuntija Kuopioon

Tekninen asiantuntija Kuopioon

Microsoft 365 -pilvipalveluihin pohjautuviin tietotyöratkaisuihin erikoistunut Tahto avaa toimipisteen Kuopioon. Kymmenen vuoden ikään ehtinyt yritys työllistää Helsingissä tällä hetkellä 11 asiantuntijaa. Yrityksen perustaja, Pielavedeltä kotoisin oleva Lasse Miettinen siirtyy Helsingistä rakentamaan uutta yksikköä puolisonsa Sanni-Kaisa Miettisen kanssa.

Tahto hakee Kuopioon kokenutta teknistä asiantuntijaa ja tietotyön konsulttia. Heidän tehtävänään on rakentaa uuden yksikön toiminta puhtaalta pöydältä Miettisten kanssa. Asiakkaita on Pohjois-Savon alueella tiedossa jo lukuisia.

“Tekninen asiantuntija tulee työskentelemään minun kanssani Kuopiossa. Hänellä on tietysti käytössään koko Helsingin pään asiantuntijoiden osaaminen, mutta hänen pitää olla jo valmis alan asiantuntija. Hän tulee toimimaan yhteyshenkilönä Savon asiakkaillemme ja tekemään asiakaspalvelua kasvotusten”, toimitusjohtaja Lasse Miettinen kertoo.

Ihmisläheistä IT-tukea Microsoft 365 -ympäristössä

Tahdon toimintaperiaatteena on ratkaista asiakkaan haasteet ennakkoon ja välttää tulipalojen sammuttamista. Tekniseltä asiantuntijalta se edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä yritysten IT-ympäristöistä ja kykyä ymmärtää eri aloilla toimivien asiakkaiden liiketoiminnan periaatteet ja toimintamallit. Tahto varmistaa, että asiakas onnistuu työssään aina.

“Tekninen asiantuntija pääsee ratkaisemaan hyvin erilaisia haasteita, suurimman osan kasvotusten asiakkaan kanssa. Vastaamme asiakkaan kaikkiin teknisiin haasteisiin, vaikka pääasiallisesti työskentelemmekin Microsoft 365 -ympäristössä. Joskus asiakkaalle pitää vaikkapa asentaa wlan-tukiasema. Sellaiseen pitää olla yhtä valmis kuin automatisoitujen käyttöönottokonseptien konfigurointiin Microsoftin pilvipalveluihin, projektisuunnitelmien tekemiseen ja järjestelmien käyttöönoton toteuttamiseen.”

Tehtävään valittavan henkilön on todistettava osaamisensa joko esittämällä valmiit Microsoftin sertifioinnit tai suorittamalla expert-tason sertifikaatin Microsoft 365 -pilvipalveluista työsuhteen alussa.

Teknisen asiantuntijan tärkeimpiä ominaisuuksia on kyky astua asiakkaan kenkiin. Sen kautta hän pystyy tarkastelemaan, millaisia haasteita asiakkaalla on nyt ja tulevaisuudessa ja miten ne ratkaistaan. Ymmärrys syntyy asiakasta kuuntelemalla. Teknisistäkin asioista pitää osata puhua selkokielisesti niin, että molemmat osapuolet tietävät miten asiassa edetään.

Tule tekniseksi asiantuntijaksi Tahdolle

Tahdon asiantuntijat ovat rohkeita ja luovia. He nauttivat asiakkaiden kuuntelemisesta ja auttamisesta. Työssä pääsee testaamaan omia rajojaan ja kantamaan vastuuta. Kukaan ei silti jää yksin haasteiden eteen, vaan ongelmat ratkaistaan yhteisvoimin.

Tahdolla työskentelee laaja kirjo osaajia, joiden ansiosta yrityksen osaamispohja on vahva. Lue täältä tarkemmin, miten Tahdolla pidetään huolta osaamisen kehityksestä, hyvinvoinnista ja eduista.

“On tärkeää että pidät ihmisistä, osaat ajatella kokonaisvaltaisesti ja olet syvällä Microsoft 365:n maailmassa. Tutustu Tahdon palveluihin, laita motivaatiostasi ja osaamisestasi kertova kirje ja CV tulemaan ja soita minulle parin päivän päästä. Katsotaan sitten mitä pääsemme tekemään yhdessä”, toimitusjohtaja Lasse Miettinen kehottaa.

Lasse Miettinen
Toimitusjohtaja
+358 40 516 4717
lasse.miettinen@tahtogroup.fi
Facebook
LinkedIn

 

Lähetäthän hakemuksesi 31.5.2019 mennessä.