Tahdon osaajia Kuopioon

Tahdon osaajia Kuopioon

Tahto tuottaa yritysten IT-palvelut strategisena kumppanina. Pielavedeltä syntyisin oleva Lasse Miettinen perusti yrityksen vuonna 2010 Helsingissä. Sitä ennen hän oli työskennellyt atk-pöydän molemmilla puolilla niin IT-palveluiden tuottajana kuin niiden ostajanakin. Kun molemmat näkökulmat yhdistyivät, Miettinen oivalsi miten IT-palveluja voisi tehdä paljon fiksummin: asiakaskeskeisesti ja täysin Microsoftin pilvipalveluita hyödyntäen.

Tuosta oivalluksesta syntynyt Tahto on kuluneiden kymmenen vuoden aikana kasvanut yhden miehen firmasta 14 henkilön asiantuntijatiimiksi. Kasvu on siinä määrin kovaa, että lisää henkilöstöä tarvitaan pikapuoliin. Edessä on nimittäin laajentuminen Pohjois-Savoon.

Tahto etsii kokeneita asiantuntijoita rakentamaan uutta yksikköä Kuopioon. Yksikköä tulee ainakin alkuvaiheessa vetämään Lasse Miettinen.

Miettisen mukaan aika on nyt oikea tulla Kuopioon. Ratkaisun takana ovat sekä bisnespotentiaali että henkilökohtaiset syyt.

“Haluamme kasvaa yrityksenä, eikä Pohjois-Savossa ole vielä sellaista palvelua, jota me tarjoamme. Emme ole riskiyrittäjiä. Olemme kartoittaneet Pohjois-Savon potentiaalisia asiakkaita ja on selvää, että meitä tarvitaan täällä. Lisäksi perheemme haluaa palata jossain vaiheessa juurilleen.”

Miettiselle Tahdon parissa työskentely on “ihan pirun hauskaa ja motivoivaa.” Yritys kasvaa luontevasti, tekijöillä on sisäistä paloa työhön ja yhä useammat asiakkaat haluavat Tahdon kaltaisen, erilaisen IT-palveluiden tuottajan kumppanikseen.

Ensin asiakas, sitten vasta IT

Tahto tulee toimimaan Kuopiossa samalla ihmisläheisellä tavalla kuin Helsingissäkin. Kasvu, kehittyminen ja laajentuminen ovat mahdolliset, kun perusasioista pidetään kiinni. Lähtökohtana on kehittää palvelut vastaamaan asiakkaiden todellisiin tarpeisiin. Tekninen erityisosaaminen ratkoo käytännön haasteet.

“Työntekijämme ovat hyviä tyyppejä, jotka oikeasti kohtaavat asiakkaan, kuuntelevat heitä ja osaavat jo edeltäkäsin poistaa pahimmat ongelmakohdat. Suhtaudumme teknologiaan intohimoisesti, mutta tarkastelemme sitä inhimillisestä näkökulmasta. Toteutamme atk:n ilman, että sanoitamme sitä liiallisilla teknisillä termeillä ja lyhenteillä”, Tahdon Sanni-Kaisa Miettinen kertoo.

Uuden oppiminen on alalla elinehto, mutta Tahdon henkilöstöä ajaa ennen kaikkea palo henkilökohtaiseen kehittymiseen. He kehittävät osaamistaan suunnitelmallisesti esimerkiksi suorittamalla Microsoftin sertifikaatteja tai erikoistumalla johonkin tiettyyn osaamisalueeseen. Kouluttautuminen tapahtuu työajalla ja siitä myös palkitaan.

Arvokkaita opettajia ovat myös asiakkaat. Eri toimialojen yrityksillä ja järjestöillä on hyvin erilaisia tarpeita niin nyt kuin tulevaisuudessa. Kun ymmärrys ja näkemys eri alojen toiminnasta lisääntyvät, tahtolaiset pystyvät paremmin peilaamaan omaa osaamistaan ja kehitystarpeitaan suhteessa asiakkaiden tarpeisiin ja muutoksiin. Siten Tahdon osaaminen pysyy partaveitsenterävänä.

Arvopohjainen yritys

Tahdon olemassaolon tarkoitus on toteuttaa palvelu alaa leimaavien stereotypioiden vastaisesti. Asiakaskeskeisyys, avoimuus ja läpinäkyvyys ilmenevät Tahdon tekemistä asiakassopimuksista. Yksikään sopimuksista ei ole määräaikainen, mikä on erittäin poikkeuksellista alalla. Sopimukset ovat yksiselitteisiä ja selkokielisiä. Jargonia ei asiakkaiden kanssa viljellä, vaikka yrityksen asiantuntijat tuntevat toki tarkkaan alan käytännöt ja trendit.

“Syy Tahdon perustamiselle on se, että asiakkaat halusivat uudenlaisen IT-palveluita tarjoavan toimijan. Toinen syy on se, että halusimme luoda itsellemme sellaisen työpaikan jossa viihdymme ja johon voimme kerätä ympärillemme sellaisia ihmisiä joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Kunnioitamme omaa porukkaamme ihan samalla tavalla kuin asiakkaitakin”, Sanni-Kaisa Miettinen kertoo.

Tahdolla on käytössään kaikista laajimmat terveysvakuutukset ja työterveyspalvelut sekä kaikki verottajan hyväksymät henkilöstöedut. Palkkaus on sillä tasolla, ettei se ole koskaan muodostunut esteeksi sen kummemmin uusien kuin vanhojenkaan työntekijöiden kohdalla.

“Olemme asiantuntijoita mutta emme tiukkapipoja. Monet työtehtävistä on mahdollista hoitaa etänä. Haasteet ratkotaan yhteistyössä ja virheistä opitaan. Työtä ja tulevaisuutta rakennetaan yhdessä. Minun oveni on aina auki ja henkilökohtaisiin haasteisiin etsitään aina ratkaisu”, Lasse Miettinen lupaa.

Tule meille töihin Kuopioon

Tahdon toiminta Kuopiossa on käynnistynyt syksyllä 2019. Kiinnostaisiko sinua työ, jossa pääset vaikuttamaan vahvasti uuden yksikön toiminnan kehittymiseen ja omaan työnkuvaasi? Nyt haetaan valmiita osaajia, joiden kanssa toiminta saadaan heti rullaamaan tehokkaasti.

Olisiko tämä pesti sinun heiniäsi? Oletko esim. tietotyön tai Microsoftin palveluiden asiantuntija? Ota yhteyttä Lasseen tai Sanni-Kaisaan! Lähetä lyhyt viesti ja CV sähköpostitse, halutessasi voit myös soittaa.

“On tärkeää, että osaat katsoa ihmisiä silmiin ja kuunnella heitä. Osaat myös puhua asiakkaille selkokielisesti vaativistakin teknisistä asioista. Sinulla on vilpitön halu auttaa ihmisiä onnistumaan ja osaat etsiä ratkaisut ongelmiin heidän puolestaan. Saat myös kiksejä Microsoftin pilvipalveluiden kehityksen seuraamisesta”, Lasse ja Sanni-Kaisa kiteyttävät.

 

Meillä on aina rekry auki huipputyypeille! Laita avoin hakemus toihin(at)tahtogroup.fi.

 

Lasse Miettinen
Toimitusjohtaja
+358 40 516 4717
lasse.miettinen@tahtogroup.fi
Facebook
LinkedIn

Sanni-Kaisa Miettinen
Tietotyön asiantuntija, Partner
+358 40 722 73328
sanni-kaisa.miettinen@tahtogroup.fi
Facebook
LinkedIn