Meille töihin

Meille töihin

Miksi Tahto?

Strategia-työssämme mietimme yhdessä, miksi Tahto on olemassa. Kaikilla meillä oli hyvin samanlainen ajatus siitä, miksi teemme juuri tätä työtä. Me haluamme auttaa toisiamme ja asiakkaitamme. Siksi missioksemme kiteytyikin ”Minä autan sinua onnistumaan työssäsi”.

Tahto on jengi asiantuntijoita, joita yhdistää kiinnostus teknologiaa kohtaan sekä halu löytää uusia toimintamalleja, joilla teknologia voi helpottaa ihan sitä perusarkea työssä.

Olemme kasvava IT-talo, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa ja tehtävänsä, mutta emme halua kangistua liikaa, joten kaikkien on hyvä joskus kääriä hihat ja siivota pöydän alla piuhoja. Jokaisella tahtolaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa ja lupaamme sinulle hyvät edellytykset uuden oppimiselle.

Meillä on vahva halu pysyä Microsoft-teknologioiden keihäänkärjessä ja tarjota asiakkaillemme aina nykyaikaisia ja oikein mitoitettuja palveluita ja ratkaisuja. Meillä pääset siis kehittymään ja olemaan osa muutosta.

 

Tahto on uuden ajan IT-kumppani. Oletko sinä uuden ajan IT-osaaja? Oletko valmis rikkomaan sekä alan totuttuja rajoja mutta samalla myös omiasi? Oletko valmis kehittymään ja kehittämään, löytämään out of the box –ratkaisuja, jotta asiakkaidemme arki sujuisi joka päivä?

Vastaa kyllä ja tule mukaan Tahto-missioon!

 

Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen toihin(at)tahtogroup.fi

 

Nyt haussa: Myynnin ammattilaisia Helsikiin ja Kuopioon. Lue lisää täältä!

Toimimme nyt myös Kuopiossa! Lue lisää Kuopion rekrytoinneista täältä.

 

#tahtolaiset #perjantaitakeaway

Tutustu tahtolaisten yhteiseen Instagramiin täällä!

Tahtolaiset kertovat: Miksi Tahto?

“Ehdimme tehdä Lassen kanssa yhteistyötä kun olimme molemmat tahoillamme palkkatöissä muualla. Kun Lasse alkoi laajentaa yrityksensä toimintaa, oli itsestään selvää, että haluan hypätä kelkkaan. Tavanomaista työpäivää ei oikeastaan ole, sillä teen hyvin paljon erilaisia tehtäviä: konsultointia, palveluiden suunnittelua, tarjouksia, asiakaskäyntejä yms. Parasta Tahto Groupilla on hyvä tiimi, kivat työkaverit sekä mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät” -Jere

“Tutustuimme Lassen kanssa kun olimme samalla kurssilla ja Tahto Groupin tapa tehdä töitä herätti heti mielenkiintoni. Olin ollut pitkään osuuskunnan hallituksessa ja oli mukava havaita, että IT-alan yrityksessä voi olla samaa aitoa yhdessä tekemisen henkeä. Teen monipuolisesti töitä ja tavanomainen päivä saattaa sisältää markkinointi- ja viestintätehtävien lisäksi mm. palvelumuotoilua, tapahtumien organisointia sekä toimiston yleisiä tehtäviä. Parasta työssäni ovat työkaverini sekä mahdollisuus itse päättää, miten haluan työni hoitaa.”  -Noora

“Tahto Groupin arvomaailma ja tapa tehdä töitä paistoi läpi jo työpaikkailmoituksesta ja minulle tuli vahvasti se fiilis, että “Hei tämä haettu positio on kuin minulle luotu”. Mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä vastuunsaaminen yhdistettynä avoimeen organisaatiokulttuuriin sealed the deal for me. Tavanomainen viikkoni koostuu pitkälti asiakaskäynneistä, koulutuksista, teknisestä tuesta sekä asiakkaiden O365-ympäristöjen kehittämisestä ja erilaisista selvittelyistä. Parasta Tahto Groupilla on mielestäni avoimuus sekä vapaus kehittää itseään juuri siten kuin itse haluaa. Meillä ei tungeta ketään ennalta määriteltyihin laatikoihin tai vaadita turhia pönötyksiä.”  -Heini