Microsoft 365 -lokianalytiikka

Webinaari: Mitä M365-lokianalytiikka on ja miksi sinunkin pitäisi kiinnostua siitä

Kalasteltiinko käyttäjätunnus, tapahtuiko tietoturvaloukkaus? Mietitkö, että kuka teki, mistä teki ja mitä hyökkääjä sai aikaiseksi?

Jos et mieti, niin kannattaisi. Tietoturvaloukkaukset voivat pahimmillaan aiheuttaa vakavia liiketoiminta- ja mainehaittoja. Tyypillisesti nämä vahingot havaitaan valitettavasti vasta pitkien aikojen kuluttua tapahtuneesta.

Kun organisaatio siirtyy omasta palvelinympäristöstä kohti pilviratkaisuja, unohdetaan usein yksi tärkeä asia. Lokitietojen kerääminen sekä käytön valvonta ja analysointi ovat edelleenkin jaetun vastuun mallin mukaisesti yrityksen omalla vastuulla. Oletuksena lähes kaikki lokien kerääminen on lähtökohtaisesti poissa päältä tai sitten niitä säilötään vain niin vähän aikaa, ettei säilytysaika välttämättä riitä ongelmien selvitykseen.

Minkälaista on Microsoftin pilviratkaisujen lokianalytiikka ja mitä on Azure Sentinel? Mitä hyötyjä niillä saavutetaan, kuinka niitä tulisi hyödyntää tehokkaasti ja mitä Pilvipalveluiden turvallisuuden arviointikriteeristöllä (PiTuKri) on sanottavaa tässä kontekstissa?

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan webinaariamme, jossa pilviarkkitehtimme Jere Virta ja liiketoimintajohtajamme Juha Kari keskustelevat lokianalytiikan tärkeydestä ja siitä, miksi sinunkin tulisi olla kiinnostunut siitä.

Millä tasolla lokianalytiikka on teidän organisaatiossanne?

Pidämme webinaarin 27.8.2020 klo 9.30-10.30.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevan lomakkeen kautta. Toimitamme osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.