Laiteratkaisut

Oikein mitoitetut ja määritellyt tarpeet tuottavat kustannussäästöjä myös laitehankinnoissa. Milloin työntekijöidenne työvälineet ovat viimeksi olleet tarkemmassa syynissä?

laiteratkaisut

Haluaisitko tietää paljonko kustannussäästöjä voisit tehdä oikein mitoitetuilla ja määritellyillä laitetarpeilla?

Kysy lisää

Laitehankinnat keskitetysti

 

Oikein mitoitetut ja määritellyt tarpeet tuottavat kustannussäästöjä myös laitehankinnoissa. Kun laitehankinnat tehdään keskitetysti elinkaaripalvelut huomioiden, niin työvälineet pysyvät ajan tasalla ja hankinnat on helppo budjetoida.

 

Laitteiden elinkaarihallinta vastaa laitteen tilauksesta ja käyttöönotosta aina laitteen poistamiseen saakka.

Kysy lisää
laiteratkaisut

Me Tahto Groupissa olemme kuin oma IT-osastonne. Asiakaspalvelumme vastaa yhdestä numerosta ja palvelua saat heti. Autamme etänä, tulemme paikalle ja vastaamme, että ongelmat ja toimeksiannot tulee ratkaistua laadukkaasti. Me rakastamme tyytyväisiä asiakkaita!

IT Ammattilaiset Tahto Group

Laitehankinnat ilman päänvaivaa ja tuskailua

 

GHz, RAM, 802.11, SSD, Gbps?

 

Sinun ei tarvitse tietää mitä konepellin alla on. Paljonko prosessoritehoja, keskusmuistia, mikä on palomuurin läpäisykyky tai onko langattoman tukiaseman kapasiteetti oikea? Me varmistamme, että laitehankinnat ovat suunniteltu siihen käyttöön mihin ne tulevat.

 

Riippumattomuus

 

Tunnemme suurimmat ja parhaimmat laitevalmistaja, mutta olemme riippumaton toimittaja. Suosittelemme teille aina kuhunkin tarpeeseen soveltuvat laiteratkaisut. Meiltä saat laitteiden elinkaaren hallintaratkaisut, erilaiset hankintamallit ostosta leasing-sopimuksiin.

 

 

”Paljonkohan meillä on kannettavia?”, kysyy talouspäällikkö

 

 

Kumppaniasiakkaille pyrimme aina neuvottelemaan hyvät hankintasopimukset laitevalmistajien kanssa. Huolehdimme luonnollisesti kumppaniasiakkaidemme laitekannan ylläpidosta ja niiden muutosten hallinnasta.

Kysy lisää

Soita ja pyydä tarjous!

010 320 7780

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *