Koulutus

Emme toimita pelkkiä työvälineitä, vaan huolehdimme myös, että niitä osataan käyttää!

Opastus ja koulutus

Koulutuspalvelut

 

Meille on tärkeää, että ihmisiä ei jätetä yksin uusien työvälineiden kanssa. Haluamme varmistaa ettei kenelläkään jää sormi suuhun! Pidämme huolen siitä, että työntekijät osaavat hyödyntää toimittamiamme työvälineitä. Teemme jokaisesta paremman tietotekniikan käyttäjän.

 

Sinun ei tarvitse pelätä, että uudet työvälineet jäävät hyödyntämättä, sillä me pidämme huolen siitä, että työntekijät tuntevat olonsa varmoiksi uusien IT-palveluiden kanssa!

 

Meidän intohimoihimme kuuluu toimintamallien ja ihmisten kehittäminen sekä jalostaminen – Voimaantuminen tietotekniikan parissa on vain kulman takana!

Kysy lisää

Opastamme ja koulutamme

 

Ei ole väliä onko tietotekniikka sinulle uutta vai oletko alan asiantuntija. Otamme erilaiset tarpeet huomioon ja opastamme sekä koulutamme juuri niin kuin sinulle sopii. Meidän tahtotila on, että teillä on toimiva it ja osaava henkilöstö!

 

Erilaiset tarpeet ja osaamistasot huomioiden varmistamme, että kenenkään ei tarvitse repiä hiuksia päästään pähkäillessä uusien työvälineiden käyttöä. Meiltä saa myös yksittäisiä koulutuksia toimistosovelluksiin.

 

Hyvin toteutettu koulutus säästää rahaa ja hermoja

 

Hyvin toteutettu koulutus kannattaa! Kun työntekijät osaavat käyttää työvälineitään, aikaa kuluu vähemmän työtehtävien hoitamiseen ja yleinen tyytyväisyys on korkeammalla. Kenenkään ei tarvitse tuskailla tekniikan kanssa tai arpoa mistä ne dokumentit nyt löytyikään.

Kysy lisää
it-tuki

Me emme jätä ketään yksin! Olemme aina tukena, kun meitä tarvitaan. Pidämme huolen, että työvälineet tuntuvat käteen sopivilta ja tiedät miten ne toimii.

 

Meille on tärkeää, että eri työvälineiden potentiaali tulee hyödynnetyksi. Opastamme ja koulutamme iloisella mielellä ja rajattomalla kärsivällisyydellä!

IT konsulttimme ovat aina valmiita auttamaan – ketään ei jätetä yksin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *