Käyttäjäkeskeinen IT-ympäristö

IT-ympäristön tärkein tehtävä on tukea asiakkaan liiketoimintaa ja toimintamalleja.

MILLAINEN ON NYKYAIKAINEN IT-YMPÄRISTÖ?

Nykyaikaisessa IT-ympäristössä ratkaisut ovat järjestetty niin, että ne joustavat ja mukautuvat käyttäjien ja organisaatioiden tarpeisiin. IT-ympäristön tärkein tehtävä on tukea asiakkaan liiketoimintaa ja toimintamalleja. Vääränlaiset ratkaisut voivat pahimmassa tapauksessa rajoittaa yrityksen toimintaa.

 

Nykyaikaisessa IT-ympäristössä palvelimet ja sovellukset sekä niiden keskitetty hallinta tuotetaan pilvipalveluiden avulla.

Tahto IT infra

UUDENLAINEN IT-INFRA KOKONAAN PILVESTÄ

PK-yritysten on taloudellisesti kannattavaa siirtää tiedot ja sovellukset pilvipalveluihin. Kun palvelimet ja niiden palvelut ovat pilvessä, vältät jatkuvat laite- ja ohjelmistoinvestoinnit.

 

IT-ympäristössä on vähemmän muuttuvia ja vikaantuvia osa-alueita, jotka perinteisesti aiheuttavat ylimääräisiä ennakoimattomia kustannuksia. Pilvipalveluiden avulla pääset esimerkiksi eroon jatkuvista datan varmistushuolista.

 

Pilvipalveluissa tietoturvan ja jatkuvuuden hallinta ovat huomattavasti korkeammalla tasolla, kuin oman toimiston sähkökaapissa sijaitsevassa palvelimessa.

 

> Lue lisää Azure AD:sta

Tahto tiedonhallintaratkaisut

KOKO PALVELINYMPÄRISTÖ PILVIPALVELUNA

Sovelluksia ja järjestelmiä on jo pidemmän aikaa viety pilvipalveluihin, mutta nyt voimme siirtää myös ne perinteiset palvelinten roolit pilvipalveluihin.

Keskitetty käyttäjien, laitteiden ja tietoturvan hallinta pilvestä onnistuu nykyään yhtä hyvin kuin sähköpostipalveluiden hankinta. Se AD (Active Directory) voidaan myös siirtää pilveen.

 

> Lue kuinka ETKL luopui kokonaan palvelimista.

Mappi - palvelukokonaisuus

TIEDOSTOT MYÖS PILVEEN

Kun kaikki yrityksen käyttämät sovellukset ovat saatavilla pilvestä, laitteet ja käyttäjienhallinta on siirretty omilta palvelimilta pilvipalveluihin, siirrämme verkkolevyillä olevat tiedostot pilvipalveluihin. Pääset yrityksesi käytössä oleviin tiedostoihin mistä ja milloin vain.

 

 

> Lue lisää pilvipalveluista.

Tahto IT infra

ETÄYHTEYS-KÄSITE HISTORIAAN

Tietoverkkojen rooli muuttuu, kun sovellukset, tiedot ja koko keskitetty hallinta on pilvessä. Emme tarvitse enää perinteisiä VPN-yhteyksiä päästäksemme organisaation tietoihin ja sovelluksiin. Toimipisteiden välille ei tarvita kalliita ja monimutkaisia yritysverkkoratkaisuja, koska sinulla on pääsy kaikkialle, mistä vain.

 

> Lue lisää  IT-infra- ja tietoverkkoratkaisuistamme.

Valvonta & Hallinta

JATKUVA VALVONTA VARMISTAA TIETOKONEIDEN, VERKKOJEN JA PALVELINTEN TOIMINNAN

Kannettavat ja älypuhelimet ovat keskitetyssä hallinnassa käyttäjän olinpaikasta riippumatta. Tietoverkkojen, verkkolaitteiden ja palvelinten toimintakunnon varmistaminen on meille arkipäivää.

 

> Lue lisää keskitetystä hallinnasta ja valvontapalveluista.

Tahto Viestintäratkaisut

JOUSTAVAT HOSTING-PALVELUT

Tuotamme yhteistyökumppaneidemme kautta eri kokoisia hosting-palveluita.  Oli kyseessä verkkosivujen hostaus Wordpress-sivustollesi tai skaalautuva palvelin suomalaisesta konesalista, me järjestämme oikeanlaisen kokonaisuuden.

 

Olemme testanneet ja analysoineet eri palveluntarjoajat ja järjestämme teille aidosti teidän tarpeiden mukaiset konesaliratkaisut.

 

> Lue lisää hosting-palveluista

Uusimmat arti­kkeli­mme