IT-Palvelut

 

Täältä löydät todennäköisesti kaikki yrityksesi tarvitsemat IT-palvelut.

Mappi - palvelukokonaisuusMappi - palvelukokonaisuus

 

 

Mielestämme digiystävällinen työpaikka rakentuu osaavasta henkilöstöstä, joustavista ja toimintavarmoista työvälineistä ja järjestelmistä sekä nopeasti tavoitettavasta tukipalvelusta.

 

Kun edellämainitut osa-alueet ovat koostettu kustannustehokkaista ratkaisuista kovat laatukriteerit huomioiden koko yrityksen IT-ekosysteemi palvelee yrityksen tarkoitusta.

Tukena digitalisaatiossaSorvi - palvelukokonaisuus

 

 

Nykyaikaisessa IT-ympäristössä ratkaisut ovat järjestetty niin, että ne joustavat ja mukautuvat käyttäjien ja organisaatioiden tarpeisiin. IT-ympäristön tärkein tehtävä on tukea asiakkaan liiketoimintaa ja toimintamalleja. Vääränlaiset ratkaisut voivat pahimmassa tapauksessa rajoittaa yrityksen toimintaa.

 

Nykyaikaisessa IT-ympäristössä palvelimet ja sovellukset ja keskitetty hallinta tuotetaan pilvipalveluiden avulla.

Ruori - palvelukokonaisuusRuori - palvelukokonaisuus

 

 

Digihypessä voidaan tehdä paljon hyvää, mutta monissa asioissa voidaan mennä pieleenkin. Onnistunut digitalisaatio ja tietohallinnon johtaminen tarvitsevat laaja-alaista tietoa ja kokemusta, asennetta ja halukkuutta tehdä tänään huomiselle sopivia ratkaisuja. Eikä muutama pannu kahviakaan ole pahitteeksi.

 

Meillä on edelläkävijän näkemys ja vahva kokemus siitä, miten IT-ympäristön tulee tukea digitalisaation asettamia vaatimuksia.