IT-infra ja tietoverkot

Toimiva IT-infrastruktuuri ja IT-järjestelmät ovat meille intohimo. Infra-palvelullamme lasket yrityksesi palvelin- ja tietoverkkoratkaisut osaaviin ja välittäviin käsiin.

Tahto IT infra

Onko teidänkin organisaatiossa se yksi ”joka-paikan-Mikko”, joka omien töidensä ohella jongleeraa sähköposti ja -tiedostopalvelimien kanssa yhdellä kädellä ja toisella pitää huolta toimiston verkoista? Huolella suunnilteltu IT-infra on ehkä ajatuksen tasolla kuvattuna?

Kuulostaa tutulta

”Ainahan meillä on tuo pönttö tuolla vaatekaapissa hurissut.”

 

Olemme erikoistuneita pilvikeskeisiin IT-infraratkaisuihin unohtamatta perinteisiä IT-ympäristöjä. Pilvipalvelut tuo tehokkuutta ja joustavuutta työntekoon ilman turhaa säätöä.

Kysy lisää
Hidas verkkoyhteys ei ole standardia!

Me Tahto Groupissa olemme teidän it-osasto. Asiakaspalvelumme vastaa yhdestä numerosta ja palvelua saat heti. Autamme etänä, tulemme paikalle ja vastaamme, että ongelmat ja toimeksiannot tulee ratkaistua laadukkaasti. Me rakastamme tyytyväisiä asiakkaita!

valvonta it

”En halua soittaa palveluntarjoajallemme, ja jos Mikko on pois, niin pidämme toimistolla sormia ristissä, että mikään ei hajoaisi.”

 

Me välitämme. Jos toimistosi verkko on alhaalla, tulemme korjaamaan sen viivettä – ei sitten ”kun keretään”. Toimiva IT-infra ja IT-järjestelmät ovat meille intohimo.

 

”Meillä ei ole talon sisällä tietämystä minkälainen IT-infra olisi meille toimiva.”

 

Hankintapäätökset mitoitetaan aina asiakastarpeiden ei Tahto Groupin kassavirran mukaan. Pidämme huolen, että IT-järjestelmänne ovat ajantasalla ja infra kunnossa.

Kysy lisää

Olisiko aika pistää infra kuntoon ja vapauttaa Mikko tekemään ihan omia töitään?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *