Hosting-palvelut

Tuotamme yhteistyökumppaneidemme kautta eri kokoisia hosting-palveluita. Oli sitten kyseessä kotisivutila WordPress-sivustollesi tai skaalautuva palvelin suomalaisesta konesalista, me toteutamme tarvitsemasi kokonaisuuden. Olemme testanneet ja analysoineet eri palveluntarjoajat ja tunnemme hinnoittelumallit. Hankkimalla hosting-palvelut kauttamme, saat sopivan kokonaisuuden kohtuullisella hinnoittelulla.

Tahto IT infra

Mitä Hosting-palvelumme sisältää

 

Koostamme, vertailemme, kilpailutamme ja autamme määrittelyissä. Lopputuloksena on juuri oikein mitoitettu ja räätälöity hosting-palvelupaketti, joka sopii ja mukautuu tarpeisiinne. Ei mitään ylimääräistä, vaan juuri se
mitä tarvitsette.

Kyllä, haluan kuulla lisää!

Kaikki tiet vievät pilveen!

 

Haastamme perinteisen
palvelinratkaisun ja -kapasiteetin tarpeellisuuden tarjoamalla tehokkaan ja oikein mitoitetun pilvipalvelukokonaisuuden. Meiltä saat välittävää palvelua aidoilta ihmisiltä.

Kysy lisää
Hidas verkkoyhteys ei ole standardia!

Me Tahto Groupissa olemme kuin oma IT-osastonne. Asiakaspalvelumme vastaa yhdestä numerosta ja palvelua saat heti. Autamme etänä, tulemme paikalle ja vastaamme, että ongelmat ja toimeksiannot tulee ratkaistua laadukkaasti. Me rakastamme tyytyväisiä asiakkaita!

valvonta it

”Eihän niissä web-hotelleissa mitään eroja ole?”

 

Väärin. Tarjoamamme hosting-palvelut pyörivät pilvessä,
mikä takaa luotettavan toimintakyvyn ja joustavuutta ratkaisuihin erittäin
kustannustehokkaasti.

 

Siirrämme yrityksenne palvelinratkaisut uudelle aikakaudelle ja huolehdimme, että ratkaisut kestävät kehityksen kiihtyvän tahdin .

Kysy lisää

Haluatko kuulla lisää Hosting-palvelusta, joka kasvaa ja mukautuu tarpeisiinne?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *