IT-tuki joka yllättää sinut positiivisesti.

Haussa järjestelmäasiantuntija

Tahto Group Oy on vuodesta 2010 lähtien tietotekniikan palvelualalla toiminut perheyritys. Olemme pk-yritysten ja järjestötoimijoiden IT-asioiden asiantuntijoita. Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun ja kokonaisvaltaiseen palveluvalikoimaan.

 

Haemme nyt toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA.

Tulet työskentelemään osana nelihenkistä Service Desk -tiimiä.

 

Toivomme, että olet IT-alan ammattilainen, jolle Office 365-palvelut, yritysten IT-ympäristöt (palvelimet ja verkot) sekä erilaiset päätelaitteet ovat enemmän kuin tuttuja. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, joka ei jäädy uusien ongelmien ja monien yhtäaikaisten tehtävien edessä. Tehtävässäsi tulet hoitamaan mm. puhelintukea, lähitukitehtäviä asiakkaiden toimipisteissä, päätelaitteiden asennuksia ja toimituksia sekä osallistut erilaisiin käyttöönottoprojekteihin.

Service Deskissä tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaiden työvälineet toimivat ja että niitä osataan hyödyntää. Vastaamme asiakkaidemme työpyyntöihin puhelimitse ja sähköpostilla. Hoidamme toimeksiannot pääsääntöisesti etänä ja asiakaskäyntejä teemme tarpeen mukaan. Otamme työpäivien erilaiset haasteet vastaan rautaisella ammattitadolla ja hyvällä asenteella. Vastaamme monenlaisten projektien suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä opastamme asiakkaitamme tekemään oikeanlaisia IT-hankkeita. Meille asiakaslähtöisyys ei ole sanahelinää. Toimintamme kulmakiviä ovat loistava asiakaspalvelu ja todellinen halu ratkaista asiakkaidemme ongelmat.

 

Tahto Group

Me Tahto Groupilla ajattelemme, että hyvä IT on ihmisiä varten, ei toisinpäin. Ymmärrämme, että IT ei ole irrallinen saarekkeensa vaan hermoston tavoin osa kaikkia liiketoiminnan osa-alueita. Siksi suunnittelemme ratkaisuja, jotka vastaavat käyttäjien tarpeisiin ja jotka rakennetaan alusta lähtien kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti: skaalautuviksi ja kustannustehokkaiksi. Katsomme asiakkaidemme organisaatioita kokonaisuutena, aidosti kiinnostuneena. Samalla mentaliteetilla suhtaudumme myös työntekijöihimme. Olemme eettinen yritys, jonka tavoitteena on olla vakaa ja hyvä työnantaja.

Olemme kasvava yritys, jolla on suuret tavoitteet. Haluamme muuttaa alan pelisääntöjä lopullisesti, joten tekemistä riittää. Tarjoamme siis hienon mahdollisuuden kasvuun ja kehittymiseen. Tule raivaamaan tietä kanssamme!

 

Edellytämme sinulta:
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta ja sopivaa koulutustaustaa
 • Kokemusta Windows-ympäristöistä sekä yritysten Office 365 –palveluista
 • Ymmärrystä palvelinympäristöistä ja tietoverkoista
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
 • Ajokorttia

 

Tahto Group tarjoaa sinulle:
 • Tarjoamme pitkäaikaisen ja kehittymisen mahdollistavan urapolun pitkäjänteiselle tekijälle
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ripeästi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi
 • Asiantuntevan ja kokeneen tiimin tuen
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Työhyvinvointia tukevan työyhteisön ja monipuoliset etuudet

 

Lähetä kuvaus itsestäsi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi otsikolla ”Järjestelmäasiantuntija” osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi 3.8.2018 mennessä.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit tavoitella palvelupäällikköämme Sampoa numerosta 041 – 507 8200 tiistaina 10.7. klo 9 – 12 tai torstaina 26.7. klo 9 – 12 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen sampo.tyllila@tahtogroup.fi.