Etsimme uusia tekijöitä

Julkaisija:

Tahto on uuden ajan IT-kumppani. Oletko sinä uuden ajan IT-osaaja? Oletko valmis rikkomaan sekä alan totuttuja rajoja mutta samalla myös omiasi? Oletko valmis kehittymään ja kehittämään, löytämään out of the box –ratkaisuja, jotta asiakkaidemme arki sujuisi joka päivä?

Vastaa kyllä ja tule mukaan Tahto-missioon!

 

Haemme nyt Microsoftin-pilvipalveluasiantuntijoita sekä teknisiä asiantuntijoita Helsinkiin ja Kuopioon.

Office 365 -asiantuntija

Oletko innostunut uusista teknologioista, toimintamallien ja ihmisten kehittämisestä sekä pystyt toimimaan muutosagenttina asiakkaiden työtapojen uudistamisessa ja kouluttamisessa.

Tuotamme asiakkaille yhteistyöalustoja Office 365 pilvipalveluiden avulla ja valmennamme muutokseen.

Esimerkkinä meidän palvelukonseptista on ToimistoLean.

Office 365 -asiantuntijana sinulla on näkemystä ja kokemusta SharePointin ja Teamsin roolista yhteistyöalustoina sekä olet jo ehkä tutustunut muihinkin Office 365 -ratkaisuihin.

 

Tekninen asiantuntija

Teknisenä asiantuntijana mahdollistat, että näiden työkalujen ja perus IT-ympäristöjen ratkaisujen toiminta on saumatonta ja asiakkaan arki rullaa. Vastaat käyttäjien tuesta, päätelaitteiden hallinnasta ja käyttöönotosta, Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönottoprojekteista ja tietoturvaratkaisuista.

Teknisenä asiantuntijana sinulla on tai tulee olemaan vahva osaaminen AzureAD:n palveluista, Intunesta, Microsoftin tietoturvaratkaisuista sekä päätelaitteiden elinkaaren hallinnasta.

 

Miksi Tahto?

Strategia-työssämme mietimme yhdessä, miksi Tahto on olemassa. Kaikilla meillä oli hyvin samanlainen ajatus siitä, miksi teemme juuri tätä työtä. Me haluamme auttaa toisiamme ja asiakkaitamme. Siksi missioksemme kiteytyikin ”Minä autan sinua onnistumaan työssäsi.”

Tahto on jengi asiantuntijoita, joita yhdistää kiinnostus teknologiaa kohtaan sekä halu löytää uusia toimintamalleja, joilla teknologia voi helpottaa ihan sitä perusarkea työssä.

Olemme kasvava IT-talo, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa ja tehtävänsä, mutta emme halua kangistua liikaa, joten kaikkien on hyvä joskus kääriä hihat ja siivota pöydän alla piuhoja. Jokaisella tahtolaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa ja lupaamme sinulle hyvät edellytykset uuden oppimiselle.

Meillä on vahva halu pysyä Microsoft-teknologioiden keihäänkärjessä ja tarjota asiakkaillemme aina nykyaikaisia ja oikein mitoitettuja palveluita ja ratkaisuja. Meillä pääset siis kehittymään ja olemaan osa muutosta.

 

Mitä odotamme sinulta?

Ollaksesi yksi tahtolaisista, sinulla tulee olla itseohjautuva työote ja halu oppia jatkuvasti uutta. Olemme mukana ”Syrjinnästä vapaa alue” -kamppanjaa, joten odotamme sinulta avointa suhtautumista erilaisiin ihmisiin ja asioihin. Se, että osaat välillä nauraa itsellesi, ei ole pahitteeksi.

Asiakaspalvelumme on meille ylpeydenaihe ja olemme saaneet siitä loistavaa palautetta asiakkailtamme. Jokainen tahtolainen on ennen kaikkea asiakaspalvelija, joten odotamme sinultakin kipinöivää palveluhenkisyyttä sekä halua tehdä ihmisten kanssa töitä ja ratkaista ihmisten ongelmia. Tahto on olemassa ihmisiä, ei tekniikka varten.

Tekninen osaaminen on tietysti tärkeää, mutta sitäkin tärkeämpää on, että sinulla on halu oppia ja kehittyä.

 

Lähdetkö mukaan? Laita viestiä osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi

Lisätietoja: Lasse Miettinen +358 40 516 4717