Digiystävällinen työpaikka

Kaikki tietotekniikkaratkaisut mitä työssäsi tarvitset
Tahto IT infra

MILLAINEN ON DIGIYSTÄVÄLLINEN TYÖPAIKKA?

Mielestämme digiystävällinen työpaikka rakentuu osaavasta henkilöstöstä, joustavista ja toimintavarmoista työvälineistä ja järjestelmistä sekä nopeasti tavoitettavissa olevasta it-tukipalvelusta. Kun nämä osa-alueet ovat koostettu kustannustehokkaista ratkaisuista kovat laatukriteerit huomioiden koko yrityksen IT-ekosysteemi palvelee liiketoiminnan tarkoitusta.

TYÖSKENTELE MISTÄ JA MILLOIN VAIN

Luomme toimintaympäristön, jossa organisaation työntekijät voivat tehdä töitä ja kommunikoida ajasta, paikasta ja laitteista riippumatta. Tiedot ovat varmasti kaikkien saatavilla turvallisessa IT-ympäristössä.

 

Käytössäsi olevat tiedostot ja nykyaikaiset IT-järjestelmät ovat saatavilla älypuhelimella, kannettavalla, pc:llä, macillä tai vaikkapa kirjaston yleispäätteellä. Pystyt työskentelemään mistä vain milloin vain.

 

> Lue lisää pilvipalveluista.

Tahto Group Tukipalvelut

OSAAVA JA NOPEA TUKIPALVELU AINA SAATAVILLA

Sujuvan arjen takaa nopea ja ammattitaitoinen it-tukipalvelu. Työntekijät saavat ammattilaisen tuen ongelmatilanteisiin yhdestä puhelinnumerosta ilman jonotuksia.

 

Palvelumallimme ovat joustavia. Voit antaa IT-tukipalvelut hoitoomme kiinteällä veloituksella tai sopivan pieneksi kokonaisuudeksi perushinnoittelulla. Silti saat tukipalvelut aina sovitun vasteajan mukaan ja ilman pitkiä määräaikaisuuksia.

 

> Lue lisää miten Tahto Groupin ulkoistettu tukipalvelu toimii.

Tahto Viestintäratkaisut

JOUSTAVAT VIESTINTÄRATKAISUT

Työnteon mielekkyys on vahvasti sidoksissa työympäristöön, työvälineisiin ja sujuvaan kommunikaatioon. Käytössäsi olevat tiedostot ja nykyaikaiset IT-järjestelmät ovat saatavilla älypuhelimella, kannettavalla, pc:llä, macillä tai vaikkapa kirjaston yleispäätteellä.

 

> Lue lisää viestintäratkaisuista

Tahto Laiteratkaisut

OIKEIN MITOITETUT LAITERATKAISUT

Sujuvan arjen takaa toimintavarmat ja työtehtäviin oikein mitoitetut työvälineet. Autamme laitehankinnoissa ja opastamme suorituskyvyltään oikean laitteiston valinnassa. Varmistamme, että laitteet ovat hankittu keskitetysti ja ne ovat keskitetyssä ja tietoturvallisessa hallinnassa ja ammattilaisen valvonnassa.

 

> Lue lisää laiteratkaisuista ja hankintapalveluista.

> Lue lisää työasemien ja älypuhelinten keskitetystä hallinnasta.

Uusimmat arti­kkeli­mme

  • IT-tuki joka yllättää sinut positiivisesti.

    Haussa järjestelmäasiantuntija

    Haemme nyt toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA. Tulet työskentelemään osana nelihenkistä Service Desk -tiimiä....

  • Pilvipalvelut ja etätyön suosio asettavat vaatimuksia yrityksien käytössä oleville työvälineille. Me luomme teille joustavan työympäristön.

    Haemme IT-kehityspäällikköä

    Haemme nyt toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen IT-KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ  kehittämään sekä omia että asiakkaidemme IT:tä ja t...