Blogit

Kuka digitalisoisi pk-sektorin?

Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuksia kaikille organisaatioille koosta riippumatta. Usein käy kuitenkin niin, että keskustelussa ja ratkaisuissa keskitytään suuriin organisaatioihin ja pk-sektorin ja järjestötoimijoiden tarpeet unohdetaan. Meidän mielestämme digitalisaation hyötyjen tulisi kuitenkin olla kaikkien organisaatioiden käytettävissä ja hyödynnettävissä, itselle sopivalla tavalla.  

Tässä olisi sulle saappaat!

Palvelupäällikkömme Sampo siirtyy yrityksen kasvun myötä enemmän kehitystehtäviin, joten meillä olisi tähän saakka erittäin huolella hoidetut palvelupäällikön saappaat täytettäväksi. Voidaan toki sovitella, minkälaiseen jalkaan ne menisivät mutta toiveena olisi, että niihin hyppäisi aidosti can do -asenteella varustettu tiimipelaaja.  

Liikkuvan työn ratkaisuja kasvavalle yritykselle

Purkupiha Group on kasvava rakennusten ja teollisuuslaitosten purkuun erikoistunut yritys. Asiakkuus Tahto Groupin kanssa alkoi syksyllä 2017. Purkupiha Groupilla oli tarve IT-kumppanille, joka voisi ottaa vastuulleen yrityksen IT-asioiden kokonaisvaltaisen hoidon, vapauttaen yrityksen johdon keskittymään ydintoimintaan ja liiketoiminnan kasvuun. Lisäksi toiveena…

Kaikki artikkelit