Ajankohtaista juuri nyt - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Nämä asiat puhuttavat juuri nyt

Organisaatioiden katseet ovat jo rohkeasti kääntymässä pandemian jälkeiseen aikaan. Kaikki työntekijät eivät palaa toimistolle, vaan yhä useampi jatkaa töidensä tekemistä kotitoimistolta käsin. Miten organisaatio luo tietoturvallisen ja tehokkaasti toimivan hybridityöympäristön?

Vastaa hybridityön vaatimuksiin modernin työn pelikirjamme avulla!

Maailmanlaajuinen pandemia muutti työelämää pysyvästi. Jatkossa työtä tullaan tekemään yhä enemmän missä ja milloin tahansa, jolloin esimerkiksi tiimit voivat olla hyvinkin levällään. Organisaatioiden on joko omaksuttava muutos tai todettava, että työn tehokkuus ja tuottavuus laskee.

Testaa, miten valmiina sinun organisaatiosi on hybridityön vaatimuksiin alla olevan kevyen testimme avulla. Voit varata testin jälkeen lyhyen demon, jossa esittelemme yhtä työkalua ja ajattelumallia hybridityön vaatimuksiin vastaamiseksi, modernin työn pelikirjaa.

Tee testi täältä » 

Varmista, ettei tietoturvassasi ole aukkoja - tee pilviympäristöllesi terveystarkastus!

Kehitimme tietoturvalaboratoriossamme pikatestin, joka tunnistaa pilviympäristössänne olevat tietoturvauhat kohtalaisella tarkkuudella. Tarkemman varmuuden ympäristösi tilasta saat kuitenkin testin jälkeen, kun pääset tietoturva-asiantuntijamme maksuttomaan konsultointiin liittyen pikatestissä esiin tulleisiin löydöksiin.

Tee terveystarkastus-testimme, varaa 30 minuutin veloitukseton konsultaatio ja varmista liiketoimintasi jatkuvuus.

Tee testi täältä »

Webinaari: Mitä on hybridityö?

Kun maailman tilanne normalisoituu, ihmiset alkavat palata takaisin toimistoihinsa. Vaan ei kaikki ihmiset; osa tulee työskentelemään valtaosan ajastaan kotikonttorilta käsin. Toimivan hybridiympäristön luominen vaatii organisaatioilta todennäköisesti ainakin joitain muutoksia toimintatapoihinsa. Pilvipalvelut, kuten Teams, SharePoint ja muut Microsoft 365:n tarjoamat sovellukset ja palvelut, ovat jatkossa yhä suuremmassa roolissa organisaatioiden IT-kokonaisuutta ja arjen työtä.

Tahdon Matti Paukkonen (Microsoft MVP) ja Pekka Hyvärinen (muuten vain MVP) avaavat webinaarissa mitä hybridityö on ja mitä asioita organisaatioiden kannattaa huomioida, jotta siirtymä uuteen normaaliin sujuisi mahdollisimman hyvin.

Ilmoittaudu webinaariin tästä »

Microsoft Teamsin uudet ominaisuudet

Seuraamme aktiivisesti Microsoftin sovellusten, kuten Teamsin, kehitystiekarttaa ja tulevaisuuden näkymiä. Pidämme huolen, että asiakkaamme ovat aina perillä Teamsin uusista ominaisuuksista ja saavat juuri heille olennaiset uudet ominaisuudet käyttöönsä mahdollisimman tehokkaasti.

Asiakkaanamme pysyt aina tietoisena siitä, mitä uutta Teamsissa on tulossa ja miten pystyt hyödyntämään Teamsin uudet ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu uusiin ominaisuuksiin »